Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Flykt utan mål


Filmen handlar om en ung kille vars föräldrar är efterlysta för ett terroristdåd. Familjen har gått under jorden och flytt sen dess, men nu börjar sonen tröttna.


Originaltitel Running on Empty
Regissör Sidney Lumet
Manus Naomi Foner
Genre Drama, 80-tal
Skådespelare River Phoenix, Christine Lahti, Martha Plimpton, Judd Hirsch, Jonas Abry, Ed Crowley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 220
Filmnummer 5544

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Taandborste
2014-11-22
Bra skådespel, men filmen känns rätt blek och oengagerande.
hestret
2014-11-19
Relativt välgjord, men rätt genomgående ospännande, film som dock är fylld med småjobbiga klichéer. Känns som att den peakar för tidigt och slutet känns pliktskyldigt och abrupt. Phoenix gör ett bra jobb i en alldeles för hagiografisk karaktär för det mesta, även om Lahti står för den bästa skådespelarinsatsen. Den jobbiga och finurligt "roliga" lillebrorsan känns verkligen som en förlegad stereotyp. Inte särskilt gött att vi bjuds på två "spontana" dansscener som båda känns äckligt inövande. 33/100
ryderup
2013-04-02
Obalanserad och rumphuggen.
filmfreak1
2013-04-02
En lite bortglömd film som berör, bra soundtrack och River känns så otroligt äkta i sitt agerande. Bara hans prestation i My Own Private Idaho håller jag högre.
Spidde
2012-11-25
Trevlig bekantskap, den här filmen. Tempot var lite väl lågt med tanke på den visserligen intressanta, men tunna, storyn. Bra skådespelare och skön, lite slapp, regi. Och den yngre brorsan är jävligt skönt.
ziferN
2012-10-06
Definitivt bra, spännande, gripande och underhållande film med en stark och intressant story som regissören lyckades väldigt bra med, speciellt med att den höll mig engagerad från start till mål. Skådespeleriet ifrån samtliga är oerhört bra, men speciellt ifrån den mycket talangfulla River Phoenix som dominerar i filmen och som är riktigt bra i sin roll, otroligt tråkigt att han gick bort så tidigt. Jag kan nog lugnt konsetera att han hade varit en av dom stora idag. Men utöver det så kan jag självklart säga att jag blev berörd och att jag släppte ett par tårar. Sen så var slutet helt klart bra men ändå lämnade det en känsla inombords att jag önskade mera. Sen så är musiken ett annat plus, och piano-scenerna som var så vackra. Given fyra och otroligt underskattad pärla!
sannaohhh
2012-09-17
kyssen, kyssen!!! har aldrig sett en bättre kyss-scen nånsin.
#54
2012-05-16
Förvånansvärt gripande.
Babalugats
2010-08-15
jättefin
KlaraSofia
2009-03-19
Nej, det räckte inte riktigt hela vägen. Visserligen är River Phoenix helt underbar, men storyn är alldeles för intetsägande och utdragen och befriad från överraskningar för att passa mig. Stilfull sparsmakad regi kan sägas vara ett plus, men om berättelsen inte engagerar så hjälper inte ens Lumets rutinerade hand.
Visa äldre kommentarer »