Focus
En erfaren svindlare tar en ung och attraktiv ung kvinna under sina vingar, men saker och ting blir komplicerade när de inleder en romans.

Originaltitel | Focus |
Regissör | Glenn Ficarra, John Requa |
Manus | Glenn Ficarra, John Requa |
Genre | Drama, Komedi, Kriminalare, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Will Smith, Margot Robbie, Adrian Martinez, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Robert Taylor (II), Dominic Fumusa, Brennan Brown, B D Wong, Dotan Bonen, Griff Furst, Stephanie Honoré, Juan Minujín, Steve Kim |
Riktigt kass film, URK!!!
Helt okej underhållande film i temat Bonnie och Clyde. Men på tok för orealistiskt vilket i min smak drar ner filmen. Det kändes också som två helt olika filmer efter andra halvan där man bara kastas in, slutet räddade filmen lite.
Tyckte inte heller att Will Smith passade in i rollen riktigt, jag var dock positivt överraskad av Margots prestation.
Första halvan är väl okej. Men som helhet är det inte bra. Långsamt, osympatiskt, så tydligt fejk och helt utan kemi mellan karaktärerna.
Rätt så tramsig svindelfilm med bitvis riktigt kass dialog. Margot Robbie är en fröjd för ögat, och filmen rullar på lagom ointressant underhållande. Funkar att se, funkar att missa. (6+/15)
Var faktiskt över förväntan!
Underhållande och kul. Gillar Will Smith och jag gillar storyn.
Stark 3:a, helt ok underhållning med bra och annorlunda story och oväntade vändningar.
Jag gillar filmen, och hade slutet varit lika underhållande som början hade den fått högre betyg av mig. Det är lite luckor i handlingen, men samtidigt är det många oväntade vändningar, man vet aldrig riktigt vem som är den mesta boven.Skön musik, bra samspel mellan Smith och Robbie. Bra film för en skön kväll i soffan, stark trea!
Åhh...vad andra halvan totalt sabbade det som byggdes upp under första halvan. Som om olika personer skrivit manus till varsin halva. Värdelöst slut, kunde knappt varit sämre.
Svag trea