Foodfight!
När människorna lämnat, ljusen har släcks och dörrarna låses, förvandlas mataffären till en stad. Lådorna blir byggnader, gångarna blir gator. Gången där den kinesiska maten står blir till China Town och där den italienska maten står blir till Venedig...

Originaltitel | Foodfight! |
Regissör | Lawrence Kasanoff |
Manus | Brent V Friedman, Rebecca Swanson, Sean Catherine Derek |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Hilary Duff (röst), Haylie Duff (röst), Christopher Lloyd (röst), Chris Kattan (röst), Wayne Brady (röst), Greg Ellis (röst), Charlie Sheen (röst), Martin Klebba (röst), Eva Longoria (röst) |
Mycket stark utmanare till det absolut sämsta jag sett. Alltså det är helt obeskrivligt uselt. Att den hade en budget på över 40 miljoner dollar är helt bisarrt...
Filmer som foodfight, ratatoing, legenden om Titanic osv. Det måste väl ändå vara någon slags front för penningtvätt eller annan kriminell verksamhet (foodfight hade en budget mellan 40 och 60 miljoner dollar).
Snälla?
Jag föredrar nästan att man gör sådant här skit så att knarkbaroner kan finansiera sin lyxleverne än att tro att någon hade några som helst artistiska intentioner nr de gjorde det här.
P.s nåja, kan alltid trösta mig med att internetkritiker kommer kommer plocka sönder den för allt det är värt
Tänk en skitdålig version av Wreck It-Ralph, men istället för tv-spel så är de mat,snacks och dryck-produkter. De är den här filmen. Var från början tänkt att släppas 2002-2003, men fick produktions problem, hälften av de märken som skulle ha varit med och var filmens sponsorer hoppade av(förståeligt, men man gjorde om dem och dess substituter var bara fult) och filmen med de animerade scenerna var stulen och dem var tvungen att börja om från början. Den släpptes 2012, men resultatet blev verkligen inte bättre. Den här är utan tvekan den fulaste och den sämsta data-animerade filmen som har gjorts, även motion capture till figurerna är så bisarr och ologiskt, och även de värsta som jag har sett! I en tidig trailer så såg animeringen helt okej ut, men den här var bara ren anus! Filmen har också plotholes och är ologiskt, soundtracket består av låtar vars musik är en ripoff av andra låtar och för att va en barnfilm så innehöll den här sexuella innehåll! Och hur mycket kostade den här sörjan att göra? 65 miljoner dollar! 65 miljoner dollar!!! Snacka om slöseri på pengar! Har sett en del data animerade filmer som inte var bra, men dem är ren mästerverk jämfört med den här!
Historian bakom hela filmen började 2002 när filmen fortfarande var under progression så stals hårddisken där all animation var. Så man var tvungen att starta om hela filmen från start. Efter det har man satt nya datum där den först skulle komma ut 2003 sedan 2005 sedan 2009, tre år som den inte ens släpptes på. För att rädda filmen totalt från bankrutt så sålde man filmen till olika marknadsföretag som kunde supporta och ge filmen dess pengar för att kunna slutföras. Där av känns filmen som en enda stor product placement från början till slut.
Det visar att filmskaparna har haft ett helvete rent ut sagt när de gjort den här filmen, men låt oss alla vara ärliga här. Det hade varit bättre för dem om de bara släppte projektet totalt, för detta är första klass skit.
Detta måste vara utan tvekan DEN sämsta animerade filmen jag någonsin sett. Där var ingenting som var ens mediokert. Allting sög.
Låt oss lägga korten på borden. Animationen suger, ja detta är ren fakta. Men jösses Toy Story från 1995, den första dataanimerade långfilmen har bättre animation än vad denna har. Det är riktigt pinsamt att se animationen i denna när de använder samma rörelser hela tiden och använder samma karaktärer i bakgrunden och samma klipp om och om igen.
65 Miljoner, jag skojar inte. 65 miljoner dollar kostade att göra filmen, vart fan kom alla dessa pengarna ifrån? Men som Doug Walker sa i hans recension. Det kvittar om denna filmen hade kostat 65 miljoner eller 65 kronor, detta är ingen produkt man bör vara stolt över och animationen suger fortfarande vare sig vilken budget den hade haft.
Karaktärerna är skit jobbiga, där är inte en enda som är hållbar. Folk pratar i mun på varandra, designen på över hälften av dem är gjorda för att se så äckliga ut som möjligt och de står aldrig stilla. Vilket vi åter igen kommer in på animationen. Någonting har gått käft rätt åt helvete då där inte är en enda karaktär i filmen som står stilla. De rör på armarna och benen hela tiden varje gång de står stilla eller pratar för den delen. Allting rör på sig värre än en AD/HD person.
Rösterna är också något jag undrar vad poängen med det hela var. Charlie Sheen, Hilary Duff, Wayne Brady, Chris Kattan, Eva Longoria och Christopher Lloyd. Detta är kända personer och hur de ens är med i filmen har jag noll susning över, kanske där 65 miljoner gick till? Dessutom är karaktären Christopher Lloyd gör bara med i 3 scener och är med max 2 minuter totalt, så varför ens ha Christopher Lloyd i den rollen?
Handlingen är också bara snodd rakt av från Barb Wire som i sin tur är snodd från Casablanca. Tänk på det, en barnfilm där handlingen är från Barb Wire. Men att detta ska vara för barn har jag svårt att se och tänka.
Där är fullt med sex skämt i den där en tjej har väldigt provocerande kläder samtidigt som filmen dödar en del karaktärer. Vilken fantastisk barnfilm för barn! Sex skämt och personer som dör, herregud är inte det vad som saknades i Toy Story filmerna eller How to Train Your Dragon? Personer som dör... Vad fan är denna filmens problem!?
Sist men inte minst, dialogerna. Jösses detta är några av de sämsta dialogerna jag satt igenom, värre än Walking with Dinosaurs som jag såg igår. Vartenda replik Dex säger avslutas med någon konstig mat pun eller puns generellt. Men allting han säger har inget syfte eller fattar tycke. Där är ingen mening bakom replikerna eller förnuft. Men det är inte bara Dex, det är hela filmen. Vartenda dialog som sägs är förbluffande dåligt, jag menar verkligen det.
I sin helhet så skojar jag inte nu. Detta är för mig utan tvekan i min topp 5 sämsta filmer någonsin. Jag överdriver inte när jag säger att detta är skit rakt av och där finns absolut ingenting att avnjuta av här.
Jag trodde det skulle vara möjligtvis en skrattretande dålig film i samma anda som The Room eller Birdemic, men nej detta är ingen sådan film. Den är bara skit kass rakt av.
Animationen är den sämsta jag har sett, karaktärerna är några av de jobbigaste jag har sett, rösterna är några av de mest opassande rösterna jag hört och handlingen är ytters märklig.
Jag älskar film, jag älskar animerade filmer. Detta är en sådan film som verkligen förstör resten utav industrin och animation filmerna överlag.
Jag skäms över att vi har en sådan här produkt i filmindustrin.
Hade man kunnat ge 0 hade den med glädje fått det!
Möjligen det sämsta jag nånsin sett.
Varför Christopher Lloyd? VARFÖR!!??? Du är bättre än det här! Du förtjäna bättre!!
Denna film förtjänar ett betyg lägre än 1.
Jag kommer för att äta era synder.