Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

För evigt


Askungesaga i 1500-talets Frankrike. När Danielles far plötsligt dör blir hon tjänare hos sin nya styvmamma. Danielle har också två styvsystrar, den ena ganska trevlig, men den andra elak och självupptagen. Trots allt växer Danielle upp till att bli en glad och viljestark kvinna. Och en dag träffar hon på prins Henry. Även han har sina familjeproblem. Men som tur är finns Lenoardo Da Vinci till hands och ger en hjälpande hand.


Originaltitel EverAfter
Alternativ titel För evigt – en askungesagaEver After: A Cinderella Story
Regissör Andy Tennant
Manus Rick Parks, Susannah Grant, Andy Tennant
Genre Drama, Komedi, Romantik, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Drew Barrymore, Dougray Scott, Anjelica Huston, Patrick Godfrey, Megan Dodds, Melanie Lynskey, Timothy West, Judy Parfitt, Jeroen Krabbé, Lee Ingleby, Kate Lansbury, Matyelok Gibbs, Walter Sparrow, Jeanne Moreau, Anna Maguire, Toby Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2341
Filmnummer 4493

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2019-03-01
Nja, kan inte påstå att det här är min typ av film...
mathildaas
2014-03-27
Mys på hög nivå!
KyLLo
2014-02-16
Kostymdramer brukar vara ganska stela, men här har man släppt på tyglarna. Det gör att den känns charmig och som en trevlig kontrast till andra filmer, delvis på bekostnad av trovärdighet.
ulpe01
2013-03-30
Mysig filmatisering av den klassiska Askungesagan.
ViolaIngeborg
2012-12-29
Jag älskade den här filmen när jag såg den första gången, jag var kanske 16 och jag tycker fortfarande väldigt mycket om den!
jingoo
2012-10-05
Gillade den när jag såg den första gången för drygt tio år sedan och till min förvåning gillade jag den än mer nu så jag höjer betyget. Helt klart en av de bästa "alternativa" sagofilmerna någonsin. Visst har den en del enkel feel-good men utförandet har väldigt mycket glimten i ögat och ibland väljer man inte den enkla vägen, t ex på det sätt man gör den onda styvmodern inte helt genomrutten. Tajt manus. Filmen känns än idag påkostad, med mycket vackra miljöer, kostymer och väldigt bra skådisar, även i birollerna.
HerrNenne
2012-01-15
Riktigt bra, blev själv överraskad. förutom små missar i manuset där det blir lite för styltigt ibland, och att den är lite barnslig nån gång, så är det en mysig och rolig film man blir glad av.
cookiebee
2011-11-01
en må bra film, en av de bättre sådana. jag älskar tolkningen av askungen i den och den härliga miljön.
Djason
2010-10-14
Jag skäms men jag måste erkänna att denna film är riktigt bra, förvånadsvärt bra faktiskt.
Lesthi
2010-06-16
Mysig film :)
Visa äldre kommentarer »