2.2
2.2
Försvunnen
Malin är en kvinna i trettioårsåldern som efter en familjetragedi bestämmer sig för att bryta upp - lämna sin hemstad och börja om på ny ort. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart hamnar hon i en verklig mardröm. Under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Malin måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne.

Originaltitel | Försvunnen |
Alternativ titel | Gone |
Regissör | Henrik JP Åkesson, Mattias Olsson (II) |
Manus | Mattias Olsson (II) |
Genre | Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Sofia Ledarp, Kjell Bergqvist, Björn Kjellman, Dietrich Hollinderbäumer, Johan Klintberg |
Meningslös. Visst, lite spännande ibland, men otroliga ologiska luckor...
Oj, vilken smörja...
Usel på alla plan!!!
Riktigt bra och mycket spännande.
Ger filmen en 5:a
Inte så pjåkigt trots allt. Duktiga skådespelare och lite spännande här och var.
Det här var väl lite lagom spännande och inte alltför dumt, svag trea.
Är lovande till en början, annorlunda jämte det som görs i Sverige. Andra halvan känns lite orimlig. Kjelle som vanligt kass skådis. Ledarp ok i bra miljö.
Enkelt och allt annat än nyskapande, men hyfsat effektivt. Några efteranalyser tål den inte, men som en och en halv timmes underhållning så duger den bra. (8-/15)
Säger nog en hel del om svensk filmindustri när denna filmen tog 4 år på sig att få ekonomiskt stöd. Tycker det är jävligt rubbat att det ska vara så svårt att stöda svensk film. Försvunnen är inte helt åt helvete, men är så rak och enkel att jag inte riktigt bryr mig mycket om den. Kunde bli lite mer invecklad och skippa den överdramatiska musiken. Sköna skogsmiljöer dock.
Nej det här var varken spännande eller bra, undvik!