2.6
2.6
Four Dogs Playing Poker
Med hjälp av sin mentor Felix stjäl en grupp unga oerfarna tjuvar en värdefull statyett som de tänker kränga iväg till en konsthandlare som handlar med stulet gods. Men de fyra amatörerna lyckas klanta till det så till den milda grad att den samvetslöse konst- handlaren mördar Felix. Dessutom kräver han de fyra ungdomarna på en miljon dollar att levereras inom en vecka - i annat fall kommer även de att bli mördade. Desperata och livrädda kommer de fyra på en genialisk plan...

Originaltitel | Four Dogs Playing Poker |
Regissör | Paul Rachmann |
Manus | Shawn David Thompson, William Quist |
Genre | Kriminalare, Mysterium, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Forest Whitaker, Balthazar Getty, Olivia Williams, Daniel London, Stacy Edwards, George Lazenby, Tim Curry |
okej film
Cool film! =) Å bra!
Mycket bra soundtrack, schyst stämning, bra spänning och en del överraskningar.
Jag tyckte den var spännande faktiskt. Getty och London var ju roliga. en liten smart b-rulle som jag anser underskattad.
Jag hänge ritne riktigt med på era omdömen. Jag tycker att skådespelarinsatserna är allt annat än dåliga (faktiskt väldigt intressanta) och dessutom är ju regin riktigt snygg, det där ihoprörda görs ju på ett perfekt sätt. Dessutom blir filmen ganska spännande ett tag. SLutet hade kunnat skippas helt. Det hade funkat ändå och varit mycket bättre.
I varje ruta ser man potential som hade kunnat uppfyllas om bara manus, skådespelare och regi var (mycket) bättre. Det är filmer som denna som får en att uppskatta bättre "heist"-filmer (som Ocean's 11 m.fl.) som mer än bara hög budget och yta.
tim curry är ju med... trea!
Nja, lovade gott, som om det skulle vara en sympatisk independentaktig film, men visar sig vara både krystad och tja, jag vet inte, inte så välspelad, och historien är bara sådär och de sista replikerna - yak. Finns helt klart intressanta uppslag, men kunde def. tagits till vara bättre.
Störde mig maximalt på slutet!
Inget vidare. Rörig handling och dåligt skådespeleri.