Frank and Jesse
Vid slutet av inbördeskriget svär bröderna Frank och Jesse James samt de övriga rebellerna trohetseden till unionen. Dock känner de sig förtryckta av järnvägsinvesterarna och börjar därför tillsammans med bröderna Younger, Bob och Charlie Ford, Clell Miller och Arch Clements råna banker och tåg. Agenterna från Pinkerton gör hela tiden allt för att stoppa detta gäng som hela tiden gäckar rättvisan.

Originaltitel | Frank and Jesse |
Regissör | Robert Boris |
Manus | Robert Boris |
Genre | Western, 90-tal |
Skådespelare | Bill Paxton, Rob Lowe, Randy Travis, William Atherton, Dana Wheeler-Nicholson, Maria Pitillo, Luke Askew, Sean Patrick Flanery, Alexis Arquette |
VILL SE DENNA IGEN!!! Fan, jag såg denna som yngre (liten) och minns den som skitbra! Dock så går den inte att få tag på :(. Önskar att jag kunde få se den igen!
Ni som tyckte den här var bra skulle se "The Long Riders", Walter Hills version av Jesse James-storyn.
Den här filmen är så jävla bra! Jag älskar storyn, så jävla engagerande och medryckande, fasen, det är få filmer som rör upp så här mycket känslor. Den är fantastisk.
helt underbar rulle, älskar den :) har blivit jämförd med "Tombstone" men varför har så få hört talas om den?
Mycket bra filmatisering av en klassisk historia. Välgjort, synd bara att den har gått ganska obemärkt förbi...
Väldigt posetivt överraskad
Ganska skön rulle som håller....