Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Frankenhooker


En man förlorar sin flickvän i en olycka och bestämmer sig för att försöka lappa ihop henne igen. Tyvärr har han bara kvar hennes huvud så han behöver samla ihop kroppsdelar från prostituerade.


Originaltitel Frankenhooker
Regissör Frank Henenlotter
Manus Robert Martin, Frank Henenlotter
Genre Komedi, Skräck, 90-tal
Skådespelare James Lorinz, Joanne Ritchie, Patty Mullen, J J Clark, Louise Lasser, Joseph Gonzales, Carissa Channing, Charlotte J Helmkamp, Kimberly Taylor, Heather Hunter, Gittan Goding, Beverly Bonner, Jennifer Delora, Lia Chang, Susan Napoli
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 200
Filmnummer 7761

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-03-08
Knäpp film som jag inte uppskattar särskilt mycket. Slät tvåa.
ItalyErik
2017-09-27
Lite väl tramsigt. Når inte samma nivå som Basket Case eller Brain Damage. Men visst, man mår ju inte dåligt över att ha sett den...
Stan
2016-10-13
Faktiskt hysteriskt roligt när kreationen går runt på gatan och ropa: Got money? Want a date?
Kalkonhönan
2015-01-28
Mja, jag hade i alla fall hoppats på mera...
Kosmoskorven
2013-07-14
Tja...vad ska man säga? Den var dråplig. På ett underhållande vis.
karlmats
2013-06-11
Tyvärr en besvikelse, Henenlotter imponerade stort med Brain Damage och följer här upp det med en film vars historia visserligen är lika bisarr, men utförandet känns lite hafsigt. För min smak blir det lite för mycket betoning på humoristiska scener som inte riktigt fungerar. Idén är ju briljant och att han framställer eget Super Crack är ju kreativt och bra. Effekterna är ovanligt b även för att vara den här genren men det behöver ju inte vara ett problem om det andra flyter. Skådespeleriet är överlag också väldigt uselt, framför allt från killen som kallas Zorro vars bränna dock inte går av för hackor. När Patty Mullen, som också är bra usel, väcks till liv är hon förresten oväntat het för att vara ett sånt hopkok av gamla gatuflickor. Plus för att det inte hålls igen, minus för att man missar tonen och det får bli en relativt stabil 2a även om jag så gärna hade velat gilla det här mer.
craptastic
2013-04-09
Hade jag hyrt denna som liten så hade den betytt betydligt mycket mer för mig. Henenlotter har inte gjort mig besviken än! Visst, detta är tramsigt värre, men jag överlever.
zonk
2012-12-29
Synnerligen underhållande, om något virrig, body horror. Fint när vår galne vetenskapsman experimenterar med hjärnor på köksbordet och nån släkting klagar på att han är i vägen när hon ska göra cole slaw.
Ondskapt
2012-08-19
Andra Henenlotter jag ser, och karln står tamejfasen högt i kurs nu alltså. 90-tal som känns 80-tal (alltid bra) med kanonmusik, fräna frisyrer, balla kläder, nakna kvinnor i överflöd, explosivt supercrack, bizarra pimpar. Ja, en bra film alltså.
wiilska
2012-07-29
Underhållande minst sagt! "You got any money?" :'D
Visa äldre kommentarer »