Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Franklyn


Fyra vilsna själar, vars öde bestäms av ett och samma gevärskott, är på väg att mötas i en katastrofal kollision mellan två parallella världar. Esser, en bruten man, söker efter sin son bland de hemlösa på Londons gator. Milo, vars hjärta krossats, är på desperat jakt efter den rena, första kärleken. Emilia är en vacker konststudent vars självmordsbenägna konstprojekt blir mer och mer komplext och livshotande. Preest är en maskerad detektiv, som söker efter sin nemesis på gatorna i Meanwhile City, en monolitisk fantasimetropol som styrs med järnhand av tro och religiös fanatism.


Originaltitel Franklyn
Regissör Gerald McMorrow
Manus Gerald McMorrow
Genre Drama, Romantik, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Ryan Phillippe, Mark Wingett, Bernard Hill, Susannah York, Art Malik, Kika Markham, Eva Green, Sam Riley, Richard Coyle, Gary Pillai, Chris Wilson (II), Jay Fuller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 624
Filmnummer 67124

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2019-08-13
Det här var mest mysko, och inte på ett bra sätt
Miamia
2015-05-22
Pendlar mellan trea och fyra. Snyggt ihopsydd men lite cheesy ändå.
CinemaStrange
2015-01-21
Den här va en besvikelse trodde den skulle va i stil med The Hours, börja bra men blev bara urfånig mot slutet.
Krille80
2014-12-31
Jag har inget emot filmer som en bra bit in i handlinen håller mig ovetande och t.o.m. osäker på vad den handlar om men då har jag också kravet att jag till slut ska få en ordentlig belöning. Här finns det en belöning i slutet men är den tillräckligt stor? Jag är osäker för till skillnad när jag vanligtvis ser film så gillar jag denna film mer och mer ju längre tid det går från att jag såg den. Filmen är ett snyggt och intressant försök men är det bra? Jag tror jag får återvända.
Afflicter
2014-11-23
Slarvigt utförd och rätt packad på klichéer.
Engravadlax
2014-10-25
Meh.
Rickard80
2013-08-30
Hade den här filmen bara handlat om Meanwhile City så hade den fått en fyra, om inte en femma. Nu var den mest... blah!
RichardEk
2013-07-14
En positiv överraskning denna film, som jag inte hört talas om alls, och som jag blev medveten om genom en trailer (faktiskt!). Filmen kräver en skärpt åskådare som kan se filmen utifrån dess villkor och förutsättningar (ungefär som David Lynch senare produktion) utan att förvänta sig att svaret skrivs på näsan. Miljöskildringarna är verkligen inte fy skam och ensemblen överlag bra. Ge filmen den chans den förtjänar.
fabbe86
2013-04-28
Tomt och ganska dumt. Vill väldigt mycket utan att ha förutsättningarna. Ofrivilligt komisk på sina ställen. Låter som att jag beskriver en "etta" men jag såg ändå klart filmen utan större motsättningar, kanske var det den korta speltiden...
slitenskiten
2013-04-03
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
Visa äldre kommentarer »