Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Frantic


Dr. Richard Walker kommer till Paris med sin hustru. Han ska närvara vid en konferens men blir distraherad när hustrun mystiskt försvinner. Walker tar upp jakten. Hans enda ledtråd en väska som hustrun av misstag fått med sig från flygplatsen.


Originaltitel Frantic
Regissör Roman Polanski
Manus Gérard Brach, Roman Polanski, Jeff Gross, Robert Towne
Genre Kriminalare, Thriller, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Harrison Ford, Emmanuelle Seigner, Betty Buckley, John Mahoney, Jimmie Ray Weeks, Yorgo Voyagis, David Huddleston, Alexandra Stewart, Gérard Klein, Dominique Pinon, Artus de Penguern, Raouf Ben Amor, Thomas M Pollard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2669
Filmnummer 2653

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ItalyErik
2023-07-01
Ett för Polanski typiskt tema: den lilla (paranoida) människan i en stor grym värld. Och ja, visst finns här en komplott och inte bara en inbillad sådan. Början är strålande, men filmen tappar lite fart. Och i slutändan känns den lite ytlig för att komma från mästerregissören.
Nalleman
2017-12-01
Helt okej underhållning.
Ghostface
2017-11-01
En spiral av galenskap/konspiration mot individen kontra en absurd omvärld, Detta återkommande tema är Polanskis signum och han gör det så bra.
Hanness
2017-09-10
Medioker film.
Spidde
2017-08-07
Valde att se den här istället för att se Chinatown, som jag sett många gånger tidigare. Jag hade väl egentligen förväntat mig mer av Polanski, men samtidigt är det en mycket underhållande och sevärd film. Jag gillar tempot, miljöerna och skådespelarna. Ibland känns det väldigt befriande att se en gammal 80-talsfilm i den här stilen. Frantic är väldigt mycket 80-tal, men bara på de bra sätten.
Stygga-Vargen
2017-08-01
Ofantligt sugig och tråkig film.

2017-02-28
Meget kompetent thriller med en lysende Ford og beau Seigner.
RustyFilm
2016-12-09
En thriller med alla klassiska beståndsdelar, ändå känns det lite originellt. Det måste bero på ett lyckat regiarbete av Polanski. Det är underhållande, spännande, lågmält och trovärdigt. Harrison Ford är lysande i huvudrollen.
JoeL431
2016-11-11
Polanski gör en Hitchcock, bra resultat många snygga scener och den där desperata utsatt och ensamhetskänslan i annat land är där. 3+
andybrando
2016-10-05
En omsorgsfullt utformad och spännande thriller som tyvärr aldrig riktigt kommer loss. Behåller ändå, tack vare Fords trovärdiga insats, greppet om åskådaren.
Visa äldre kommentarer »