Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Freedomland


En vit kvinna stapplar en kväll in på ett sjukhus och berättar att hennes bil blivit stulen av en svart man. Vad han inte visste var att hennes fyraåriga son låg och sov i baksätet på bilen. En svart polis och en vit reporter åtar sig att undersöka fallet och ju mer de gräver i fallet, desto mer börja de misstänka att modern vet mer om kidnappningen än hon vill berätta...


Originaltitel Freedomland
Regissör Joe Roth
Manus Richard Price
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Samuel L Jackson, Julianne Moore, Edie Falco, Ron Eldard, William Forsythe, Aunjanue Ellis, Anthony Mackie, LaTanya Richardson, Clarke Peters, Peter Friedman, Domenick Lombardozzi, Aasif Mandvi, Philip Bosco
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 789
Filmnummer 37715

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2021-08-07
Vilken sabla röra av ghetto- motsättningar##// & Vad skulle den bind-galne Moore göra i en nerlusat knark ghetto med sin unge"? Bara där så loosar filmen creed. Men visst hon är säkert miljö-partist. Ser ut som det iaf" Stackars Jackson får försöka styra upp allt, men ser enbart sliten ut. Skoj ändock att Forsyth spelar sin roll fullt ut. Tuggar gum & grinar mest lol)
pokerfacedpots
2014-10-04
Hur kunde denna film vara så kass? Storyn och skådisarna är ju bra. Och ändå är den kass.
Krantzylvania
2011-12-30
va de vara jag som gillade denna? Fran beskrivningen: "En svart polis och en vit reporter åtar sig att undersöka fallet och ju mer de gräver i fallet, " Vem ar reportern undrar jag?
carnevil
2010-03-26
Julianne Moores karaktär känns signerad Helena Bergström eller nåt...för att förtydliga: kolerisk och otroligt överspelad!
jimmyringo
2010-03-20
Nja..Tyckte inte den var något vidare bra. Inget jag ser igen.
Rele
2010-03-18
Samuel L. Jackson spelar så starkt genom hela filmen, att jag ger en trea.
KyLLo
2010-03-17
Pendlar mellan överhysterisk och b-serie. Det lustiga var att när karaktärerna blev överhysteriska så tycktes filmaren också bli det och for omkring med kameran som om det brann i baken, vilket framkallade en tydlig stänga-av-känsla.
Nebur
2010-03-15
Är inte överkänslig alls men tycker att användandet av svart/vit i resumen är ganska komisk. Det bör dock tilläggas att jag inte sett filmen, det kanske är viktigt på något sätt.
FilmGuden
2010-01-19
Deppigt drama som känndes väldigt genomsnittligt. Trotts en som alltid mycket bra Samuel L. Jackson.
Pluva
2009-10-19
Samuel L Jackson är en bra skådespelare tycker jag.. om man inte räknar med det så finns det i stort sätt inte några bra saker med filmen men den gick på tv så man kunde inte låtabli att se den endå.
Visa äldre kommentarer »