Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Freeheld


Filmen är baserad på en sann historia och handlar om den dödssjuka polisen Laurel Hester som kämpar under sitt sista år med att överlåta sin pension till hennes livspartner Stacie Andree.


Originaltitel Freeheld
Regissör Peter Sollett
Manus Ron Nyswaner
Genre Drama, Romantik, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Julianne Moore, Elliot Page, Michael Shannon, Steve Carell, Luke Grimes, Gabriel Luna, Anthony DeSando, Skipp Sudduth, Josh Charles, Kevin O'Rourke, Tom McGowan, William Sadler, Dennis Boutsikaris, Adam LeFevre, Jeannine Kaspar, Mary Birdsong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 154
Filmnummer 117136

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2019-08-16
Bra spelat, särskilt av Julianne Moore. Positivt också att den uppmärksammar jämställdhet mellan könen och kvinnors rättigheter i USA och resten av världen. Börjar rätt okej. Även om den var i tunnaste laget var det ändå lite humor och smådramatik i inledningen. Men ju längre filmen lider, desto mer förutsägbar, klyschig och tråkig blir den. Spontant känns personerna som den är baserad på väldigt sympatiska. Tycker om att man fick se bild på dem tillsammans. Ellen Page är för övrigt väldigt porträttlik sin rollperson. Däremot tycker jag att filmen är som vilken som helst i sin skildring. Man vet ganska snabbt hur den ska utveckla sig och den sticker inte ut. Sedan är sjukdomstema något jag ogillar.
Nalleman
2019-08-09
Så otroligt berörd av denna film. Enastående prestation av Ellen Page och Julianne Moore.
idaho1981
2017-07-09
Håller med om att Page och Moore är helt fantastiskt bra och det är de som lyfter filmen. Historien är också fin och den blir mycket starkare av att den bygger på verkligen händelser, men sen fick ju Hollywood tag på den och det blir alltför smörigt på fel sätt, vilket gör att filmen tappar till en trea istället för fyran.
Zebulonm
2016-07-02
En bra och gripande film....
supermancover
2016-05-04
Fantastiskt fin film. Både Ellen och Julianne gör en sinnessjukt bra insats.