Freeze Me

En gymnasieflicka, Chihiro, blir våldtagen av några äldre vänner, som också filmar själva våldtäkten. För att börja om flyttar hon till Tokyo, får ett arbete hon trivs med och hittar en man att gifta sig med. Men en dag dyker en av våldtäktsmännen upp i hennes hus. Han är där för att vänta på sina medbrottslingar. Situationen blir desperat för Chihiro.

Originaltitel Freeze Me
Alternativ titel Freezer
Regissör Takashi Ishii
Manus Takashi Ishii
Genre Thriller, Drama, 2000-tal
Skådespelare Naoto Takenaka, Harumi Inoue, Kazuki Kitamura, Shunsuke Matsuoka, Shingo Tsurumi, Debbie Rothstein (röst)

Skapad 2019-12-08 av niebaotan
Efter att tre män har våldtagit Chihiro och filmat dådet så lämnar hon sin hemstad för att glömma den hemska incidenten. Fem år passerar, Chihiro har startat ett nytt liv, har ett bra jobb och...   Läs mer »

Zebulonm
2018-01-27
nja
Gordyal
2014-07-07
Snygg och stämningsfull film. En väldigt japansk kombination av skräck, terror, erotisk thriller och feel bad-drama. Men under sista tredjedelen börjar konceptet kännas lite uttjatat, det mesta är redan sagt, gjort och visat, ungefär som att alla idéer tog slut. Dåligt blir det aldrig, men en viss besvikelse över att filmskaparna inte hade mer att ge infinner sig. (9-/15)
LTT86
2014-07-06
Jag kan se far dom kommer här. Jag kan förstå syften med det här och det är inte det som är mitt problem här. Vad som är mitt problem är att dom drog ut det så otrolig länge. För andra kanske det är så som det ska vara, långsam gör det mer skrämmande. Men för mig så var min tanken "Sätt igång nån gång!" "Gör det du ska göra så vi kommer nånstans!" "Ska du göra det idag menar jag fortfarare lever?" Med andra ord, jag bara väntade på att gå vidare. Men en sak som jag kan ge filmen plus som jag tycker var enastående fantastisk, och det är hennes skådespeleri. Fantastisk, underbart, magnifik, helt klart världsklass. Man kunde känna hennes smärta, man kunde se henne var i smärta, hon försökte verkligen gå vidare med sitt liv. Helt klart bäst i filmen.

2010-01-02
ganska bra och ganska skruvad
RubiksCube
2009-05-06
gryym handling!!! vilken stark kvinna!!!
Ymir
2008-01-26
Välspelad och så, men manuset lämnar mycket i övrigt att önska.
mariamosh
2007-03-22
Sorry, blir en tvåa med tanke på de eeeeviga dusch-scenerna med hennes bröst överallt.
JollaLee
2006-02-13
jovisst. bra. obehaglig som sagt. svag trea.

2005-12-23
Mörk, stark och tragiskt obehaglig. Hämnd smakar alltid bitterljuvt och har ett pris.
Ninjatroll
2005-12-17
Höjer sig en bra bit över andra rape/revenge-filmer.