Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Friday


Carig och Smokey är två killar som bor i LA. De sitter på sin veranda på en fredag eftermiddag och tittar på vad som händer medans de dricker och röker gräs. Och det är mycket som kan hända på en fredag.


Originaltitel Friday
Regissör F Gary Gray
Manus Ice Cube, DJ Pooh
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Ice Cube, Chris Tucker, Nia Long, Tommy 'Tiny' Lister, John Witherspoon, Anna Maria Horsford, Regina King, Paula Jai Parker, Faizon Love, DJ Pooh, Angela Means, Vickilyn Reynolds, Ronn Riser, Kathleen Bradley, Tony Cox, Anthony Johnson, Bernie Mac
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1783
Filmnummer 4713

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2022-09-02
Delvis skön att slökolla på men samtidigt helt poänglös. I slutet av filmen växlar tonen från lättsamt till väl mörkt, det kommer från ingenstans och känns forcerat. Lite som att de ville slänga in en sensmoral för att ge något form av djup till filmen.
lekke
2017-01-11
Uselt på alla plan. Det fanns fler ironiska komediguldkorn i DJ Pooh-pennade "The Wash" - se hellre det "mästerverket", där får man åtminstone se Dr Dre sitta å skita på muggen.
husberg
2017-01-07
Istället för att slösa bort sina liv på att lönearbeta inspärrade på kontor, så väljer dessa två gentlemän att låta livet förflyta i taoistisk observans av sina omgivningar. Liberala mängder icke-medicinsk marijuana faciliterar givetvis denna patriciska livshållning, som är sin egen belöning. En mycket djup men samtidigt anspråkslös film om livets egentliga fördolda mening.
Engravadlax
2016-07-09
Lite väl amatörmässigt skådespel och regi, finns inget flow, kvalitén närmar sig en teateruppsättning.
KroY
2016-04-05
Bra exempel på hur det går att göra en helt okej film med relativt små medel. Det behövs dessutom inte några skämt i sig utan karaktärerna är underhållande i sig själva.
Ful_fisk
2015-10-05
Rätt dålig på många sätt... Men samtidigt rätt skön. Slacker-rulle som ändå är rolig tillräckligt ofta för att man inte ska tröttna. Det tråkigaste är väl egentligen Ice Cube själv, som är en väldigt trist huvudperson i ett sådant här färgstarkt karaktärsgalleri. Tur att han har Chris Tucker med sig. Det får bli en trea.
Don_Anun
2015-05-13
Napoleon dynamite, fast med ice cube och chris tucker. "Ain't yo mama got none o' dat shiet, niggah", och allt sånt.
oapelmo
2015-02-06
Alldeles för spretig och ojämn
Halofreak92swe
2015-01-06
Skön flumfilm, men egentligen rätt värdelös haha. Gillar Chris Tucker iaf.
LuxLisbon2
2014-12-19
Svag trea. Feelgood komedi med djupa undertoner.
Visa äldre kommentarer »