Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Friends with Benefits


Dylan och Jamie inbillar sig att det blir enkelt att lägga till sex till deras kompisförhållande trots det de har sett i romantiska komedier från Hollywood. De upptäcker dock snart att när förhållandet blir fysiskt så leder det till komplikationer...


Originaltitel Friends with Benefits
Regissör Will Gluck
Manus Will Gluck, Keith Merryman, David A Newman
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Mila Kunis, Justin Timberlake, Woody Harrelson, Patricia Clarkson, Richard Jenkins, Jenna Elfman, Andy Samberg, Bryan Greenberg, Nolan Gould, Emma Stone, Shaun White, Andrew Fleming, Masi Oka, Lili Mirojnick, Angelique Cabral, Christopher T Wood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4216
Filmnummer 86807

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av weng-weng
Mila Kunis fartiga headhunter i New York hittar Justin Timberlakes mediasuperman och lockar över honom från andra sidan kusten. Han lämnar San Francisco för det nya flashiga jobbet och får henne ...   Läs mer »

Skapad 2019-12-04 av bluevelvet
När de båda vännerna Dylan (Justin Timberlake) och Jamie (Mila Kunis) nyligen gett upp sina förhållanden och allmänt blivit trötta på begreppet kärlek ,så beslutar det sig att inleda ett sex...   Läs mer »

Kommentarer


raggardjavul
2014-09-05
En typisk romcom.
Robkiller
2014-05-01
Romantisk komedi som fungerar helt ok...
yplantin
2014-04-06
Storyn förutsägbar...men snabba repliker och en del kul scener lyfter denna film, åtminstone till en medel-trea.
AlbinWesley
2014-04-06
Verkligen ingen bra film, alls. Men enstaka bitar håller den flytande som sebar. Eller tja knappt sebar. Men det är väl ok, nästan.
Andreas_
2014-03-28
En av dom bättre rom-com filmer som kommit ut på senare år, även fast den börjar som just en satir mot just romantiska komedier, så börjar den framåt slutet följa den vanliga traditionella mallen. Mila Kunis är otroligt vacker och riktigt bra här, medan Justin Timerlake känns lite malplacerad. Han är inte dålig men har lite för lite utstrålning för att kunna vara den ledande manliga huvudrollsfiguren. Några kända namn i bi-roller som t.ex Woody Harrelson och Patricia Clarkson men dom får alldeles för lite att arbeta med här och är ganska "bortkastade". Filmen i sig är helt okej, den börjar dock betydligt bättre än den slutar, för det är vassa och snabba dialoger samt att jag gillar att den startar som en satir, men tyvärr drar slutet ner på betyget från en 4:a till en stark 3:a, så jag tycker trots allt att denna film är klart att värd att se.
Ihsahn
2013-12-24
Hände inte så mycket...
vic82
2013-12-19
Ok romantisk komedi med en hel del roliga scener, dock väldigt förutsägbar. Trea.
ASSFACE
2013-10-12
Okej att man kanske inte förväntar sig något spektakulärt av en sådan här film men alltså herre vilken kliché. Och Timberlakes hår, usch det är så äckligt, vill raka av det och spola ner det i toaletten.
Emsisa
2013-09-09
Svag 3a... för att jag var på humör för en klyschig feel-good film.
kloakula
2013-09-08
Var faktiskt ganska rolig och ett sätt annorlunda jämför med många andra filmer som går ut på samma sak, eller hur man nu ska förklara. Filmen bygger upp också som att den ska vara annorlunda. Men sedan kommer slutet.. fy fan vad dåligt. Ja det är så äckligt väntat egentligen och här satt man och trodde att det skulle bli något annat. Lurad blev man. Woody Harrelson är riktigt duktig här, och hans karaktär är så jäkla skön! Jag är nöjd med filmen, men inte så bra egentligen.
« Föregående kommentarerVisa äldre kommentarer »