Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

From Dusk Till Dawn


Bröderna Gecko flyr efter att ha dödat två poliser och fyra Texas Rangers. De hamnar av en slump på en sylta i utmarkerna som visar sig vara ett farligt ställe att vistas på...


Originaltitel From Dusk Till Dawn
Regissör Robert Rodriguez
Manus Quentin Tarantino
Genre Komedi, Action, Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Harvey Keitel, George Clooney, Quentin Tarantino, Juliette Lewis, Danny Trejo, John Saxon, Salma Hayek, Cheech Marin, Kelly Preston, Tom Savini, Fred Williamson, John Hawkes, Michael Parks, Marc Lawrence (I), Ernest M Garcia, Ernest Liu, Brenda Hillhouse
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44450
Filmnummer 52

Recensioner

Skapad 2019-12-17 av connya
När man kollar skådespelarlistan och, för all del, vilka som ligger bakom filmen är det ett imponerande gäng. Med bland andra Harvey Keitel, George Clooney och Juliette Lewis för att nä...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av BobbyPeru
Quentin Tarantino (Reservoir Dogs, Pulp Fiction) har skrivit manuset och medverkar i en huvudroll. Filmen inleds läckert på en bensinmack mitt ute i öknen någonstans. Sedan går den upp i rök. De...   Läs mer »

Skapad 2019-11-19 av Rollywood
I Texas går det vilt till. Den våldsamme rånaren Seth (George Clooney) och hans bror, psykopaten och våldtäktsmannen Richie (Quentin Tarantino), är på väg mot Mexico efter ett stort bankrån d...   Läs mer »

Skapad 2019-11-14 av HellBert
From Dusk Till Dawn börjar som en ovanlig roadmovie. De två kriminella bröderna Seth (George Clooney) och Richard (Quentin Tarantino) Gecko är efterlysta för kidnappning och mordet på Texas Rang...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2023-03-12
Från och med vampyrprylen urartar filmen tyvärr. Fram tills dess var den mycket bra. Känns som ett manus Tarantino börjat skriva utan att veta hur det ska sluta och sedan måste ta sig ur.
Dream
2022-11-03
En skön klassiker som ofta glöms bort i Halloween rusket när det tipsas om dem bästa skräckfilmerna. Största problemet är kanske att den kom 10 år för sent, men den är fortfararande cool och med bra skådisar som George Clooney säger ju sin sak.
MovieNerd
2020-06-14
Den är okej, kanske bara inte är riktigt min påse chips men den funkar att se.
abnormal
2019-12-08
Det känns som att den består av två olika filmer, vilket jag både uppskattar lite (då det blir mer oförutsägbart), men också förstör lite. Första halvan är allvarlig och obehaglig. Tarantinos karaktär framförallt. Sedan blir det ju en trams-våld-del som inleds med orimlig lång dålig dans av Selma Hayek. Den delen är rätt så oklar, men lite smårolig med allt dödande. I slutändan lämnar jag filmen utan att ens riktigt veta vad jag sett och knappt något avtryck alls.
Rai
2018-02-14
Var jättelänge sedan jag såg den här. Tror knappt jag kommer ihåg den...
Ghostface
2017-11-24
En underhållande åktur som inte har en död sekund.
Tatty
2016-11-11
Riktig bra film med George Clooney som är läcker och bra i filmen. Gillar den. Även Juliette Lewis är även bra!
Stygga-Vargen
2016-10-23
Väldigt bra, välgjord, spännande och även ganska udda vampyrrulle med väldigt bra skådespelare.
Thavox
2016-10-15
Aningen bättre än Braindead, alltså rätt ok på sitt eget sätt.
Krantzylvania
2016-02-09
bra i början, sen sjukt dålig
Visa äldre kommentarer »