Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

From Dusk Till Dawn 2


Ett gäng råbarkade skurkar samlas för att råna en bank i Mexiko. På väg dit hamnar en av dem på baren The Titty Twister, ett tillhåll för hungriga vampyrer, och raskt förvandlas den perfekta stöten till ett geggigt blodbad…


Originaltitel From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money
Regissör Scott Spiegel
Manus Scott Spiegel, Duane Whitaker
Genre Kriminalare, Thriller, Skräck, 90-tal
Skådespelare Robert Patrick, Bo Hopkins, Duane Whitaker, Muse Watson, Brett Harrelson, Raymond Cruz, Danny Trejo, Bruce Campbell, Tiffani Thiessen, James Parks, Lara Bye, Stacie Randall, Joe Virzi, James Ryan (I)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2674
Filmnummer 3283

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av HellBert
Buck har bestämt en träff med Seth och Richard Gecko (förra filmens brottslingar) på Titty Twister bar med fyra andra hårda brottslingar. Och av dom ska han köpa sig en karta över en mexikanskb...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Rollywood
Här är uppföljaren till Robert Rodriguez From Dusk Till Dawn. Men denna gång helt nya skådespelare och andra filmskapare. Den enda som består är Quentin Tarantino som styrde upp både det ena o...   Läs mer »

Kommentarer


menschenfeind
2019-02-03
Ofta snyggt och kreativt foto men får aldrig till någon vidare stämning, mycket pga taffliga försök till humor. En film som är sämre än summan av sina beståndsdelar.
fridenpaden
2017-10-08
Så hemsk. Borde få en etta pga alla idiotiska kameravinklar. Men med för mycket idioti kan filmer bli ganska roliga att titta på. Tyvärr är alltför många bra skådisar med i detta dravel. Skulle aldrig ha gjorts. Nä, se om första halvtimmen av första filmen istället.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Långtifrån lika bra som ettan men ändå helt okej.
LacombeLucien
2014-05-30
Skit.
Taandborste
2013-12-29
De behövde ju inte lägga speciellt mycket pengar på ljudeffekter... stönande kvinnor och blodsplatter, det är allt som behövs.
LTT86
2013-12-27
Jag är verkligen glad att George Clooney inte var med i den här hemska filmen.
ClintanTheKing
2013-05-09
Helt okej uppföljare till den fantastiska förstafilmen. Denna är faktiskt underskattad. Skönt mycket action bjuds man på. Svag 3a.
Daesu
2013-02-25
Fanns en del snyggt kameraarbete, men filmen blev fan dummare ju längre den höll på.
CaptainAwesome
2013-02-01
Riktigt kul att en mexikansk homeboy göder sin kamphund med steroider och kopplar den till löpbandet med motivering: Det är ju för fan inte Olympiska Spelen hunden ska vara med i. Annars är det här en helt bedrövlig uppföljare på ett annars fint koncept.
Grillo
2012-10-20
Om vi ska ta det positiva först hade filmen åtminstone riktigt fina effekter för dödande av vampyrer, och vissa scener som man tror är parodiska men inte riktigt vet med tanke på hur korkad filmen är i övrigt, som Jesus sexscen och den slumpvisa flashbacken till snubben som skjuter ihjäl folk som producerar porrfilm. I övrigt är väl det här så korkat som det blir. Usla stereotyper och inte tillräckligt parodisk för att vara rolig. Kameravinklarna var också ruskigt jobbiga och filmaren hoppas jag verkligen inte får bättre jobb än det här.
Visa äldre kommentarer »