Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

From Dusk Till Dawn 3


Johnny Madrid är en livsfarlig förbrytare som lyckas fly från sin avrättning, och med sig tar han bödelns vackra dotter. De söker sig till ett ökänt tillhåll mitt i öknen, där alla är extra blodtörstiga!


Originaltitel From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
Regissör P J Pesce
Manus Álvaro Rodríguez
Genre Thriller, Western, Skräck, 90-tal
Skådespelare Marco Leonardi, Michael Parks, Temuera Morrison, Rebecca Gayheart, Lennie Loftin, Ara Celi, Jordana Spiro, Sonia Braga, Danny Trejo, Orlando Jones, Kevin Smith (IV), Terence Bridgett, Mickey Giacomazzi, Josephine Liederman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1573
Filmnummer 736

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av HellBert
Den här gången utspelar sig allt 100 år innan ettan och Johnny Madrid en kriminell desperado är filmens hjälte. Johnny är dömd till döden men lyckas lyckligtvis fly från sin dom genom att kid...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Rollywood
Detta är den tredje filmen i konceptet \"From Dusk Till Dawn\". Men även om detta är den tredje filmen så utspelar den sig före de två första. Vi har nu lämnat modern tid och tagit oss tillbak...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-10-23
Totalt värdelös! Så här går det när man inte vet när det är dags att sluta!
Krille80
2014-12-21
När man har sett så mycket film som mig så gör man sällan misstag i val av film då man lärt sig vad man gillar och inte gillar. Detta var ett kolossalt misstag. Detta är en riktigt dålig film och långt ifrån den underhållande och coolt sköna första filmen. På alla delar av produktionen så har man verkligen underpresterat det grövsta.
LacombeLucien
2014-05-30
Skit.
Taandborste
2013-12-29
Löjlig, men mycket bättre än 2:an i alla fall.
rebeccajansson
2013-09-17
Den enda som är bra i denna film är Temuera Morrison. Tror att man förväntar sig lite väl mkt med tanke på hur bra 1:an är. Den här filmen skulle ha haft en annan titel tror jag. Bara seg o allmänt dålig med jättelöjlig handling...
swampblues
2013-07-17
Michael Parks är iaf skitbra.
ClintanTheKing
2013-05-12
Nja, sämst i Dusk-serien. Jag ser båda uppföljarna som ganska så onödiga egentligen. Hade räckt med den klockrena första filmen.
Grillo
2012-10-23
Den här filmen är något mer kompetent som film än den första uppföljaren, men medan den andra filmen iaf försökte göra nåt nytt är det här bara en ren kopia (om än 100 år tidigare med en annan ramberättelse) av den första filmen. Den slutar ju tom likadant... Det enda roliga var att de faktiskt la in en riktig person som huvudperson, men även det pajar de i slutet. Sen har de passat på att lägga en irriterande sepiaton över hela filmen. Inledningen är en relativt svag men duglig western medan själva vampyrslaktandet är helt okej, även om de pissar över hela första filmens mytologi med nån sorts löjliga vampyrormar... Starkare etta än tvåan, men inte mer än så...
KastKatt
2012-07-05
Jag ger den en tvåa, för att den andra var så värdelös att denna nästan framstod som bra.
Djason
2010-05-03
Bättre än den usla 2:an iaf som iof inte säger så mycket. Denna är inte heller så bra men en svag 2:a är den allt värd.
Visa äldre kommentarer »