Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Frost 2


Var fick Elsa sina krafter ifrån? Svaret hon söker kallar på henne och hotar även hela kungariket Arendal. Tillsammans med sin viljestarka syster Anna och deras vänner Kristoffer, renen Sven och snögubben Olaf ger de sig av på en resa fylld av magi och faror bortom Arendal för att ta reda på mer om Elsas förflutna. Nu är frågan om Elsas isiga krafter räcker till...


Originaltitel Frozen II
Regissör Chris Buck, Jennifer Lee (IV)
Manus Jennifer Lee (IV)
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Bell (röst), Idina Menzel (röst), Jonathan Groff (röst), Josh Gad (röst), Evan Rachel Wood (röst), Sterling K Brown (röst), Alfred Molina (röst), Martha Plimpton (röst), Jason Ritter (röst), Rachel Matthews (röst), Jeremy Sisto (röst), Ciarán Hinds (röst), Alan Tudyk (röst), Hadley Gannaway (röst), Mattea Conforti (röst), Santino Fontana (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 457
Filmnummer 134886

Recensioner

Skapad 2020-05-27 av Stygga-Vargen
Jag hörde mycket talas om Disneyfilmen Frost när den släpptes 2013 men det dröjde några år innan jag bestämde mig för att se den men det var väl tur att det blev av till slut då det är en a...   Läs mer »

Kommentarer


Nathalena
2022-07-25
Har inte samma charm och bra musik som den första filmen. Krystad och långtråkig, gäspade mig igenom den för dotterns skull.
karlmats
2022-06-04
En onödig uppföljare på en klart överskattad film. Olaf är mest irriterande hela tiden, Kristoffs frierispektakel är inte roligt, Anna är lite bitchig och Elsa löser allt med sina magiska krafter vad det än må vara som går emot. Snyggt animerad är den, men jag köper egentligen inget annat. Salamandern var gullig det var den, men alla de här Disneyfilmerna har ju en gullig random karaktär så det är ju ingen USP för just den här filmen direkt. Kanske är de Disneyfilmerna som mest vänder sig till den yngre publiken, oftast brukar man som vuxen ändå hitta nånting men här var det barskrapat. Då första filmen fick en svag 2a tänker jag inte vara mer generös här.
Tatty
2021-02-22
Gillade den lika mycket som första filmen.
Pos
2020-12-03
Mycket bättre än den första filmen, det är ett som är säkert. Humorn fick ta plats betydligt mer i denna, vilket saknades helt i ettan.
erosagape
2020-09-26
Värdelös!!!
pisello
2020-09-17
Herregud vad dåligt, cringe-fest. Vad handlade filmen ens om? Brydde mig inte längre om karaktärerna för de var bleka. Krystat försök till karaktärsutveckling genom att fylla ut tiden med en massa frieri-skämt som var jätteroliga (not) och fick Anna att verka väldigt petty som inte alls kändes igen från första filmen.
ToddDowney
2020-06-15
Bättre än ettan, säger dock inte jätte mycket då ettan består av en låt och en väldigt medioker handling. Denna är mer handlingsbaserad och ger mer djup åt Elsa. Som starkt behödes i första filmen. De enda jag skulle ändrat med filmen är slutet. Kändes så framrusat, så man knappt hann och tänka eller visste att slutet skulle komma. Annars en bätre film men relativt medioker som räddas av bättre handling och bättre karakätrsutveckling.
HansMoleman
2020-06-07
Inte närheten lika bra som ettan (såklart), men ändå helt okej.
Mysharry
2020-05-30
Den har inte mycket av det som gjorde första filmen så fantastisk. Men barnen (4 och 7) älskar den, och går runt och sjunger på Uti Älven. Så något måste den ha, ändå.
Barneyk
2020-02-25
Väldigt charmig och underhållande men den når inte alls upp till föregångaren. Jag tycker inte fördjupningarna i lore eller poänger och resa känns särskilt engagerande eller givande. Men en väldigt trevlig och charmig film är det, men hade så stora förhoppningar på vidare fördjupningar ifrån det som gjorde första filmen så himla bra. Sången är bra, men kommer inte heller det i närheten av första filmen.
Visa äldre kommentarer »