Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Full fart mot döden


John Harlow, en av världens mest framgångsrika racerförare, råkar orsaka fyra människors död i en trafikolycka.


Originaltitel The Way to Dusty Death
Regissör Geoffrey Reeve
Manus Paul Wheeler, Christopher Wicking
Genre Action, 90-tal
Skådespelare Linda Hamilton, Simon MacCorkindale, Uwe Ochsenknecht, Anthony Valentine, Serena Scott Thomas, Tom Burlinson, Christopher Cazenove
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 57
Filmnummer 18454

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2023-01-31
Regisserad av Geoffrey Reeve som gjort både Festen vid grottorna och Marionett i kedjor, två andra (dåliga) MacLean-filmatiseringar. Lika dålig som den här är de tidigare två dock inte -- detta är helt obeskrivligt B, och provocerande illa skådespelat, och inte mycket är likt boken. Alltså allvarligt talat, The Room är bättre. "Trafikolyckan" fick mig att vrålskratta. Hur filmen kan ha ett snittbetyg på nära 2 här på Filmtipset är faktiskt obegripligt. "Skall bli kul att se", skrev Fazzulisten här nedan, ho ho ho! Och Linda Hamilton har väl aldrig varit bra?
Bumbi78
2017-08-23
Blev förvånad hur jäkla ruttet dålig den här var. Fall för guds skull inte för MacLean´s namn. Boken kanske är bra, men den filmen är bara dynga.
chow666
2010-07-19
håller helt med bunnykin
Hellbeard
2009-10-10
Den är så dålig att den blir rolig att se på - det är inte bara tekniskt som det står illa till här, utan någonstans i skallen på de ansvariga. Hur kan man allvarligt tillåta scener som överfallet på busen (som ramlar ner för tre trappsteg på en gräsmatta - och dör) att passera? Gjordes filmen som ett experiment på hur dålig man kan göra en film? Och att Linda Hamilton är med i det här blir jag inte heller klok på.
bunnykin
2007-01-03
Något av det sämsta som gjorts någonsin i världshistorien, både estetiskt och produktionstekniskt, helt klart något för boken "1001 filmer du bör dö innan du ser".
Fazzulisten
2006-11-06
Stor besvikelse! Man skall absolut läsa boken i stället.
kus
2006-08-27
Läs boken i stället
Fazzulisten
2006-08-24
En av MacLeans bästa böcker. Skall bli kul att se. Med Linda Hamilton minsann.