Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Varning för vilda djur


I Oregons vildmark ställs ett byggföretag mot en ny grupp av motståndare mot byggandet av nya hus. De lokala skogsdjuren som inte vill att deras hem ska störas.


Originaltitel Furry Vengeance
Regissör Roger Kumble
Manus Michael Carnes, Josh Gilbert
Genre Familjefilm, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Brendan Fraser, Ken Jeong, Brooke Shields, Matt Prokop, Angela Kinsey, Rob Riggle, Skyler Samuels, Toby Huss, Ricky Garcia, Jim Norton, Gerry Bednob, Alice Drummond, Wallace Shawn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 274

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Barneyk
2018-11-11
Jättedålig.
yrkeschaufföre
2017-05-07
Barnfilm men med Brooke Shields.
larsen1976
2016-11-28
Tvekade om det skulle bli en etta eller en tvåa... Inte mycket bra med den här filmen... :(
Tatty
2016-10-01
Okej och kul film fast skådespelarna är lite sega i filmen. Gillade djuren allra bäst då de är roliga och sköna. Brendan Fraser brukar vara rolig ibland och var seg i filmen.
Brouhaha
2016-04-27
Låt oss vara ärliga här. Brendan hade sin karriärspeak iochmed "Djungel George" och sedan dess har han inte direkt gjort något som är värt att tala om. Fören "Furry Vengeance" kom. Det här är en riktigt rolig film, med en rad talangfulla skådespelare, såsom Brooke Shields, och den där kinesen som tittar på en pytteliten papperslapp. Många av scenerna med djur i drar ju givetvis ner intrycket lite, men när de inte är i rutan är det i regel riktigt roligt. Och för övrigt är det här ingen "barnfilm", som vissa verkar ha fått för sig. Det är en film för vuxna män.
NoWireHangers
2015-11-23
Med låga förväntningar var den faktiskt ganska underhållande om man tar den för vad den är.. Det blir dock lite repetitivt efter en stund och slutet är klyschigt till tusen, men den bjuder på en del roliga scener även för oss som är äldre än 10 år.
yrkeschaufföre
2011-10-18
En helt okej barnfilm med några riktigt roliga detaljer, absolut roligast är "musikvideon" i slutet. Det tråkigaste med filmen är att Brendan Fraser tydligen har slarvat bort alla pengar han tjänat eftersom han måste göra ytterligare en barnfilm.
schramm
2011-10-17
Dumheten att djuren bygger fällor och att en björn åker golfvagn höjer filmen många snäpp. Återanvända skämt från andra filmer och en elak kines som pratar låtsas-kinesiska. En höjdare!
WederLight
2011-07-04
Om man vill se den bästa delen av filmen, kan man spola fram 90min till eftertexterna sätter igång och börja se därifrån.
tobiaslindberg
2010-12-18
inte bra, men mina barn (3 &7 år) skrattade nästan hela tiden.