Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

G-Force


Här får vi träffa en tuff elittränad spionstyrka - bestående av marsvin! De har alla varsin unik begåvning som hjälper dem på vägen; Juarez är militärt tränad, Blaster kan allt om sprängning och Darwin är en teknisk trollkarl när det kommer till spionutrustning. De blir utsatta för en komplott och måste på egen hand rädda jorden från dess undergång.


Originaltitel G-Force
Regissör Hoyt Yeatman
Manus Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
Genre Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Bill Nighy, Zach Galifianakis, Kelli Garner, Will Arnett, Niecy Nash, Tyler Patrick Jones, Piper Mackenzie Harris, Gabriel Casseus, Jack Conley, Niecy Nash, Justin Mentell, Loudon Wainwright III, Chris Ellis, Mini Anden, Steve Buscemi (röst), Nicolas Cage (röst), Tracy Morgan (röst), Jon Favreau (röst), Penélope Cruz (röst), Sam Rockwell (röst), Dee Bradley Baker (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1050
Filmnummer 74987

Recensioner

Skapad 2019-10-29 av frienatic
Marsvin; keldjur eller råttor med bättre rykte? Nej, om man tror på G-force så är de lurviga försöksdjuren superhjältar i väntan. Fart, flickor och faror (dock ingen Buster Keaton) bjuds det ...   Läs mer »

Kommentarer


BjörnBandhund
2021-10-06
Låt mig redogöra för en sak först; jag såg denna som barn. Redan då tyckte jag inte att den var nåt vidare. Dock inte uselt, utan underhållande för stunden. Men inget man ser om. 2+/5
Lotso
2014-07-18
I sin helhet var det en okej film i mitt tycke. Inom Disney standard är det en av deras mer bottennappar utan tvekan! Men jag småflinade åt ett par skämt och marsvinen var någorlunda söta, rösterna passade och jag har svårt att hata Nic Cage, till och med i dåliga filmer så uppskattar jag Nic Cage. Är den värd att se? Inte direkt, men jag ångrar faktiskt inte att jag såg den och var 80 minuters smått underhållning.
Cepe_Snuffis
2013-01-02
En trea blev det för att jag älskar marsvin. Synd bara att dom inte lade ner mer tid på att göra den lite bättre....
Podpolkovnik
2012-02-29
Ajajaj...
jennah
2012-02-18
Förskräcklig

2011-09-26
Lite gulliga är dom allt.
Agatefilm
2011-07-18
Hur kommer man på något sånt här
johnnie_cino
2010-10-03
Tänkt för de yngsta, men innehar vissa ljuspunkter. Jon Favreaus röstgestaltning och Buscemis mullvad höjer denna familjefilm till en trea.
Golge
2010-10-03
hihihihi
Slakob
2010-08-30
Känns mer som en idé till en kortfilm för youtube som spårat ur...Det är bortom mitt förstånd hur man kan satsa pengar på att dryga ut detta till en och en halv timme. Annars är det väl som en typisk, underhållningsfilm fast med action, urusel musik och intetsägande one-liners som varken barn eller vuxna förstår.
Visa äldre kommentarer »