Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

8213: Gacy House


John Wayne Gacy mördade 33 unga pojkar mellan 1972 och 1978 i en förort till Chicago. Man hittade 26 lik i hans krypgrund och ytterligare tre som han hade grävt ner i sin trädgård. P g a dessa makabra mord så valde man att riva huset och bygga ett nytt som såldes till en ny ägare. Den femtonde maj 2004 besökte några experter på det paranormala huset för att undersöka om de kunde hitta något övernaturligt med det. De skulle dock komma att hitta mer än vad de önskat sig...


Originaltitel Gacy House
Regissör Anthony Fankhauser
Manus Anthony Fankhauser
Genre 2010-tal, Skräck
Skådespelare Jim Lewis, Michael Gaglio, Matthew Temple, Diana Terranova, Brett A Newton, Sylvia Panacione, Rachel Riley
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 30
Filmnummer 83934

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2021-08-15
Det är väl inga ungdomar som medverkar här, utan mest personer i 30-årsåldern, vilket kanske bidrar till att det känns så urbota korkat. Ska man göra en spökjägarskräckfilm i FF-stil så måste karaktärerna vara sympatiska och skrivna med lite mer intellekt, självdistans och värdighet än vad verkliga spökjägare besitter, och det har man verkligen inte lyckats med här, lol.
Robkiller
2017-09-13
Ungdomar letar spöken i ett ödehus med hjälp av handkamera... det blir ungefär lika uselt som det låter.
Bima
2013-03-14
Jag har sett mycket skräp som skräckfantast men det här var nog en av de djupaste bottennapp jag varit med om. Bra idé (som så många gånger) men horribelt utfört.
Bumbi78
2013-02-12
Gapig och väldigt hoppig found footage utan några större skrämselmoment. Mot slutet tog den sig något och hade antagligen fått något snäpp högre betyg om jag sett den med åtm engelsk textning. Nu såg jag den otextad och hörde inte hälften av dialogen pga alla pratade samtidigt.
johanfwahlberg
2012-10-29
Grundidén funkar. Tyvärr saknas precision i regi & skådespeleri.
Screwface
2012-09-07
Okej, alla babblar i munnen på varann. Lite störande. Temat är ju i intressant, John Wayne Gacy i spökform. Lite trivia, det riktiga huset som Gacy bodde i är sedan länge rivet.
dudson
2011-11-13
Olidligt dåligt! alla babblar i munnen på varandra åxå sen är dom här så kallade doc-skräckisarna sämmsta dyngan nånnsinn -1...
DiMMUBoRGiR
2010-12-12
I och med Rec-filmerna och Paranormal Activity verkar trenden med skräckfilm i dokumentärfilmsskildring ha satt sig i. Kopnceptet i sig är ju perfekt för att skapa spänning och det som Blair Witch Project påbörjade och som användes bra i intro och outro av remaken på Texas Chainsaw Massacre. Just den här filmen, Gacy House, är faktiskt ganska obehaglig mot slutet och lyckas med att skrämmas. Det är dock trist att spöken och demoner alltid beter sig precis lika i alla filmer...
Oroberaidion
2010-12-02
Som ett fan av Blair Witch kan jag inte annat än digga konceptet, men lite för mycket att störa sig på i efterhand. Dock skrämd!