Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Gagarin: First in Space


Mot bakgrund av det kalla kriget och den prestigefulla rymdkapplöpningen mellan USA och Sovjetunionen blev Jurij Gagarin 1961 den förste människan i rymden.


Originaltitel Gagarin: Pervyj v kosmose
Regissör Pavel Parchomenko
Manus Pavel Parchomenko, Оleg Kapanets, Andrej Dmitrijev
Genre Biografi, Drama, 2010-tal
Skådespelare Jaroslav Zjalnin, Sergej Kalasjnikov, Sergej Laktjukin, Anatolij Otradnov, Vadim Mitjman, Daniil Vorobev, Michail Filipov, Vladimir Steklov, Inga Oboldina, Jevgenij Tkatjuk
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 55
Filmnummer 105770

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gyllenbock
2018-10-16
Inte det bästa jag sett men helt ok, är intresserad av sovjetisk historia vilket inte var en nackdel då jag tittade på denna film.
niin
2016-03-29
detta var redigt uselt

2015-12-09
Tämligen välspelad och välgjord film. Men propaganda tycks vara huvudanledningen till att skapa den, vilket får den att kännas ganska blek sett till underhållningsvärdet. 3/10
Robkiller
2015-09-20
Rysk dramatiserad rymddokumentär... saknar väl en del rent filmtekniskt, men bygger på tillbakablickar och håller ändå intresset uppe... helt ok om man är intresserad av ämnet.
Kreepy
2015-05-15
Härligt med lite propaganda!
myslas
2015-04-03
Det här är precis den typ av filmer som Ryssland vill satsa på. Välgjorda, bombastiska och snygga hjältesagor som främjar nationalismen i landet. Hur pass historiskt korrekt filmen är är svårt att säga men förmodligen har de putsat kanterna en hel del. Det stora problemet med filmen dock är att den är väldigt rörig med en massa hoppande hit och dit hela tiden. Hade man fokuserat filmen mer på första rymdfärden och skippat en massa flashbacks från Gagarins liv hade det kunnat bli riktigt bra.
jaffa
2015-01-03
Jag gillade filmen skarpt, men det kanske är för att jag är en stor fantast av rysk rymdteknik.
Xeno
2014-12-21
Snyggt gjord och viktig som så. Men alldeles för tråkig och kändes för lång...