Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Gale Force


Polisen Sam Garrett följer inte alltid reglerna, och har nu hamnat i onåd hos sin chef. För att få tillbaka sitt jobb måste han deltaga i den nya reality showen Treasure Hunt. Han, och några fler tävlanden, ska leta efter en skatt, värd 10 miljoner dollar, ute på en tropisk ö. Men riktigt så enkelt är det inte. Den elaka lekledaren har anställt skattväktare som har allt annat än lösa skott i magasinen, och dessutom är en orkan på intåg.


Originaltitel Gale Force
Regissör Jim Wynorski
Manus Steve Latshaw
Genre 2000-tal, Action, Drama
Skådespelare Treat Williams, Susan Walters, Cliff De Young, Tim Thomerson, Marcia Strassman, Dave Hager, Gretchen Palmer, Tamara Davies, Michael Dudikoff, Bruce Nozick, Curtis Armstrong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 27
Filmnummer 31705

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2020-03-20
Jodå, även här har herr Wynorski snott ett gäng dyra actionscener så de ska passa in i hans egna film. Rätt sorgligt försök till action även om jag tror mig ha sett sämre alster av denne regissör.
arvidsollenby
2011-11-06
Jag förderar lågbudgetvarianten (ja ännu lägre alltså) av samma regissör (Treasure Hunt)

2010-04-26
Shaun, dömer du av bilden på fodralet om du tror en film är bra? :) Haha, börja att läsa om den istället, då hade du fattat direkt vad det var du höll i. Ledtrådar; Treat Williams, Michael Dudikoff, tropisk ö, realityshow och dessutom en orkan... Kan aldrig bli bra.
Shaun
2007-11-07
Bland de sämsta jag har sett. Med jättedålig bild som hackar och går långsamt, och jättevågen i slutet där båten välter har jag sett i någon anna film. Det roliga är att när man ser framsidan på kartongen tror man att den ska vara bra, och antagligen det enda som är lyckat.
eaglez
2007-07-14
roligen det sämsta jag sett. å hur kan man ta scener från andra filmer? tuffa vapen som spränger en hel skog dock =)
jonbo
2005-09-14
Rena rama skiten, varför gör Treat detta mot oss.
Qnojj
2005-06-03
Förbannand skitfilm. Varför titta på en film där dem börjar med att sno en biljakt helt och hållet från the last action hero å sen ha en med en person som inte finns med i filmer på framsidan på fodralet? Vi borde skaffa oss ett censurministerie för sånt här.
JollaLee
2005-05-11
usel. kass. värdelös. skämmigt att kolla på nästan. det jag gillade "mest" var de VERKLIGA explosionerna.. från deras vapen.. mums.. :)
Ehrniz
2005-05-10
Den får en tvåa enbart för de schyssta scenerna som var tagna rakt av från bl.a. "Predator" och "Last Action Hero". I övrigt inget vidare!
Spaaniz
2005-05-10
Jag skulle vilja ge den 1,5 i betyg, den var inte helt usel men ändå ingen jag kan rekommendera.
Visa äldre kommentarer »