Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Game of Death


Bruce Lee spelade in 40 minuter testfilmning och fighting-sekvenser innan han dog. Dessa byggdes sedan på av Sammo Hung och Robert Clouse till en hel långfilm där Bruce Lee utmanar den undre världen på ett "Game of Death".


Originaltitel Game of Death
Regissör Robert Clouse
Manus Bruce Lee, Jan Spears, Robert Clouse
Genre Drama, Action, 70-tal
Skådespelare Gig Young, Bruce Lee, Sammo Hung Kam-bo, Dean Jagger, Hugh O'Brian, Colleen Camp, Yuen Biao, Roy Chiao, Casanova Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 845
Filmnummer 5753

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2020-01-09
Det blir för krystat och kasst när man försökt klippa ihop en film på det här viset. Bruce Lee på slutet och att den ändå är lite intressant räddar den ändå till en svag men klar tvåa.
Zebulonm
2019-05-20
Det enda bra med denna o som ger den godkänt är slutfighterna där det är Bruce Lee som fightas o inte nån B-kopia som i resten av filmen.
dudson
2019-05-17
Vilken förolämpning till en redan sten död Lee. Vadå casha in på en tragiskt avliden legend. Till det positiva. Mycket bra fighting av Wall och Samo. Sen slut-fighten med den riktiga Bruce mot jätten Karim,Guld, Älskade även den underbara flint gubb skurken#) En tragi/komisk 2a.
thebully
2019-02-09
Vad handlar denna rulle om? Varför gjordes den för? Vad fan var detta för något ens?!
Stygga-Vargen
2016-10-30
Det här är riktigt bra!
Metheuz
2016-01-08
En skymf mot Bruce Lee och en film som inte borde ha gjorts när originalet ändå skulle bli helt annorlunda. Några få bra minuter med den riktiga Bruce väger inte upp det andra tramset. Särskilt ful är scenen där dom helt enkelt klistrar in en stillbild av hans huvud ovanpå stand-in:ens. Blir ytterst spännande att se hur onödigt skapandet av Game of Death 2 känns...
LTT86
2014-03-17
Jag är ingen stor fans av Bruce Lee, men jag förstår vad han betydde för världen och hur stor impat han hade för martial arts. Och det här............ var en förolämpning för Bruce Lee.
eliastheman
2012-04-03
nja, den här borde nog inte gjorts.. svag tvåa
eriqk
2011-12-13
superbt soundtrack
Vitus
2011-09-24
det material som hittades och spelades i slutet på en dokumentär om Lee är tio gånger bättre än hela denna "film"
Visa äldre kommentarer »