2.3

Gamla gubbar - Nu ännu grinigare

Radarparet Matthau och Lemmon är tillbaka - lika friskt grälsjuka och charmant odrägliga i sin inbördes kamp om att veta mest, vara bäst, fånga störst fisk och kurtisera välsvarvade damer.

Originaltitel Grumpier Old Men
Alternativ titel Grumpy Old Men 2
Regissör Howard Deutch
Manus Mark Steven Johnson
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Walter Matthau, Jack Lemmon, Daryl Hannah, Burgess Meredith, Ann-Margret, Sophia Loren, Kevin Pollak, Katie Sagona, Ann Morgan Guilbert, James Andelin, Marcus Klemp, Max Wright, Cheryl Hawker

2017-12-21
Klockrent!
2014-11-23
Har man sett den första filmen så får man mycket av vad man förväntar sig. Filmen lever mycket på det starka och det sköna samspelet mellan Matthau och Lemmon. Pluspoäng är givet för en fortfarande het Sophia Loren. Det som gör att den inte når upp till den första filmen är att man tar in alldeles för många sidohistorier, vilket stör filmens fokus.
Endymion
2012-01-25
Tycker fan den är minst lika bra som första filmen.

2011-11-14
inte speciellt bra detta - medel till stabil 2a

2008-02-17
mjölka, mjölka. Hade varit så mkt bättre om man bara låtit bli.
Zipper
2007-08-06
Onödig uppföljare.
jimmyringo
2006-09-20
En uppföljare som är nästan lika bra som den första filmen. Meredith är mycket rolig som pilsk farsa till Lemmon.
babalas
2006-09-12
hihi
chaosphere
2006-09-07
Gubbarna har fanimej kemin!
Bomkia
2006-03-13
Man får vad man förväntar sig, levet starkt på det sköna samspelet mellan Matthau och Lemmon. Pluspoäng för en fortfarande het Sophia Loren.