Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Gamla män i nya bilar


Harald har just blivit frigiven ur fängelset och söker upp sin fosterfar för att få hjälp med att betala en stor skuld till sina tidigare medfångar. Fosterfadern visar sig vara livshotande sjuk och det gäller nu för Harald att snabbt få kontakt med hans biologiske son Ludvig. Det är emellertid inte så lätt, eftersom denne är seriemördare och sitter i ett välbevakat fängelse i Sverige...


Originaltitel Gamle mænd i nye biler
Alternativ titel Old Men in New Cars: In China They Eat Dogs II, I Kina käkar dom hundar 2
Regissör Lasse Spang Olsen
Manus Anders Thomas Jensen
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Kim Bodnia, Tomas Villum Jensen, Iben Hjejle, Nikolaj Lie Kaas, Torkel Petersson, Slavko Labovic, Brian Patterson, Jens Okking, Jacob Haugaard, Thomas Rode Andersen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1525
Filmnummer 8556

Recensioner

Skapad 2019-11-19 av Mandrake
Efter Pusher så tröttnade jag ganska kraftigt på dansk actionkomedi à la Blinkande Lyktor och De Gröna Slaktarna. Jag vet inte riktigt på vilket sätt Gamla Män I Nya Bilar skiljer sig från t...   Läs mer »

Skapad 2019-09-29 av Loomis
Dansk film skiljer sig oftast ganska markant från svensk film. I vårt kära grannland så är dom lite mer frispråkiga och framförallt mer vågade vad det gäller filmskapande. ”Gamla män i nya ...   Läs mer »

Kommentarer


Barneyk
2016-08-09
Nu var det längesedan jag såg första men tycker inte riktigt detta håller ihop lika bra. Känns lite styltig bitvis och vissa actionsekvenser känns helt ointressanta och onödiga. Bitvis skitkul och det är bra, men bara en ganska slätstruken trea som helhet.
StureStenhög
2015-12-15
Den här höll nog faktiskt ungefär samma klass som föregångaren. Återigen är det kul med en film som inte tycks ha några spärrar alls, ibland kanske de rent av går lite väl långt, men mycket hellre det än en film som är för feg. Här finns också flera kreativa sekvenser och jag skrattade regelbundet genom hela filmen. Bara att tacka danskarna för god underhållning
mammene
2015-12-13
Som föregångaren så är det mycket kreativitet och makaber humor. Egentligen på gränsen till vad man bör skratta åt, men det är gjort med finurlighet och precision så det går inte att låta bli, det är helt enkelt roligt. Skådespelarna är lysande i sina roller och favoriterna för mig är Kim Bodnia och Nikolaj Lie.
Zebulonm
2015-04-29
Helt ok. Man småler genom typ hela filmen o småskrattar då och då.....
Krille80
2014-11-08
Danskarna fortsätter att producera kvalitetsfilm. Vi svenskar har lite att lära. En riktigt positiv filmupplevelse. Rykande action som blandas med sjukt bra humor och actionkomedi. Kul att Torkel Pettersson är med på ett hörn.
Punkliv
2014-06-19
Lika bra som första! Det är inte många filmer jag skrattat så här mycket åt.
JanneN
2014-05-08
Helt okej som actionkomedi. Många fina actionscener. Grattis Danmark! Filmen är godkänd.
Dutch
2014-03-15
Man satt och småflina hela tiden men någon bra film tycker jag ej att den är.
foppa99
2013-11-29
Jag vet att denna är den absolut sämsta film-fucking-jäveln jag någonsin sett.
Hypostas
2013-10-21
Mycket sämre än första. Det här är skit.
Visa äldre kommentarer »