Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Gangster High


Sang-ho och hans vänner Jae-gu och Chang-bae skapar en fotbollsklubb kallad "Tigrarna". Sang-ho, vars främsta passion är att läsa böcker och sparka boll, träffar Su-hee, en tuff men söt problemstudent, hans raka motsatts. Hon tillhör dock Jong-suk, ledaren för ett tonårsgäng som kallar sig "T&T". Tigrarna hamnar i konflikt med T&T och när en av Sang-ho's vänner blir allvarligt skadad gör Sang-ho ett val han inte kan backa tillbaka från.


Originaltitel Pongryeok-sseokeul
Regissör Park Ki-hyeong
Manus Park Ki-hyeong
Genre 2000-tal, Action, Kriminalare
Skådespelare Lee Tae-seong, Jeong Kyeong-ho (I), Jang Hie-jin, Jo Jin-woong, Kim Hye-sung, Lee Suk, Yeon Je-wook
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 39
Filmnummer 48827

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


SandraSweden
2010-02-25
Jag tycker jätte mycket om Gangster High. Den är väldigt egen och speciell, bitter och söt på samma gång. jag älskar att se vilken fin relation killarna i gänget har till varandra. Den va helt enkelt bra, med tuffa fighting scener som inte blev tråkiga tack var det intressant handling
Bihimoth
2007-03-25
Jag gillar den. Lite annorlunda synvinkel: man visar upp våldet på ett sätt som gör en illamående av det, till skillnad från typ ALLA andra filmer där slagsmål alltid är något positivt och som aldrig för något dåligt med sig. Den visar hur fullkomligt fel det kan gå för någon.
niebaotan
2007-01-23
Cactus, jag tycker budskapet är väldigt tydligt. De realistiska fighterna medför bara att man avskyr våldet, vilket förmodligen också är meningen. Gillade personligen filmen skarpt, även om jag hade sett mer karaktärsutveckling och kanske något slagsmål mindre. I helhet dock ett gripande ungdomsdrama.
Cactus
2006-12-27
En skitfilm om ungjävlar som är tuffa och slåss i skolan. Inte på ett häftigt actionfilmssätt alltså, utan på ett realistiskt sätt som gör att man irriterar sig på ungjävlarna. En film som säkert ses som ashäftig av typ såna som slåss i Vivalla. Storyn är ultratunn och handlar i stort sett bara om att man måste slåss med alla som inte är ens kompisar, och sen kanske man blir kompisar, eller så försöker man slåss mer.
monodrive
2006-12-14
Lite för långsam i tempot, men jag är svag för genren så det blir ett högt betyg ändå.
ZkilfinG
2006-12-10
Verkar vara en skön street fight film, har inte sett den än dock.