2.2
2.2
Riot
Damien är polis i London. Han kommer från en tuff bakgrund och på sin fritid lever han inte helt efter lagen och är något av en huligan på fotbollsmatcher. Inte heller i tjänsten följer han regelboken till punkt och pricka. Då spänningarna i London är som starkast just innan upploppen sommaren 2011 försöker Damien hålla sin ilska under kontroll samtidigt som han inleder ett förhållande med nyexaminerade polisen Louise.

Originaltitel | Riot |
Alternativ titel | G.B.H. |
Regissör | Simon Phillips |
Manus | James Crow |
Genre | 2010-tal, Kriminalare |
Skådespelare | Nick Nevern, Kellie Shirley, Jenna Harrison, Con O'Neill, Peter Barrett, Roland Manookian, Lorraine Stanley, Steven Berkoff, Merveille Lukeba, Charlie Bond, Mark Harris (IV) |
För mig är det nästan obegripligt hur så pass många på Filmtipset kan ge denna film 3/5 i betyg. Denna film är verkligen inte bra på något sätt. Uselt skådespel och regidebuten får man kalla detsamma. Totalt värdelös film som kanske tilltalar 12-åringar. Se italienska ACAB istället som är en väldigt mycket bättre film på samma tema. Denna får bottenbetyg. 1/10
Usla skådespelare. Seg film även vid snabbspolning... halvbra action i slutet...