Get a Job

Nyutexaminerade Will och Jillian stöter snabbt på de problem millennials möter på dagens tävlingsinriktade arbetsmarknad. När Wills jobb faller igenom och Jillian blir uppsagd, måste det unga paret och deras vänner utstå offentlig förödmjukelse, nollning och spontana drogtester för att till slut påbörja sina karriärer.
Originaltitel | Get a Job |
Regissör | Dylan Kidd |
Manus | Kyle Pennekamp, Scott Turpel |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Anna Kendrick, Miles Teller, Bryan Cranston, Nicholas Braun, Brandon T Jackson, Christopher Mintz-Plasse, Alison Brie, Marcia Gay Harden, Jorge Garcia, Bruce Davison, Parker Contreras, Megan Gallagher, Mimi Gianopulos, Jay Pharoah, Greg Germann, John C McGinley |
Filmnummer | 120938 |
Så meningslös film
Har lite många delar som jag starkt ogillar vilket sänker den även om den har en del småtrevliga delar också.
Enkelspårig och väldigt amerikanskt berättat utan någon som helst charm.
Det har tydligen gått fyra år sedan filmen spelades in, vilket förklarar varför jag tyckte att ett par av skådisarna ser yngre ut än i fjolårets filmer. Inget mästerverk, men jag gillar ju så många av skådisarna att en trea nästan är ofrånkomlig. Kanske inte förtjänar mer än en två storymässigt, men men...