Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Get Him to the Greek


En praktikant på ett skivbolag får i uppdrag att flyga till London och eskortera den galne brittiske rockstjärnan Aldous Snow till en konsert på LA:s Greek Theater.


Originaltitel Get Him to the Greek
Regissör Nicholas Stoller
Manus Nicholas Stoller
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Jonah Hill, Russell Brand, Sean Combs, Rose Byrne, Elisabeth Moss, Colm Meaney, Carla Gallo, Lars Ulrich, Kristen Schaal, Aziz Ansari, Nick Kroll, Ellie Kemper, Jake M Johnson, Kali Hawk, Lino Facioli, Kristen Bell, Rick Schroder
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4448
Filmnummer 80247

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Sulta
Rocklegenden Aldous Snow (Russell Brand) har nått den punkt i karriären då känslan av att vara larger than life, utsänd på ett uppdrag av Gud, tagit över, som den tenderar att göra hos artiste...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av TimBuckley
Mockumentärer såsom \"Spinal Tap\" visade redan för tjugosex år sedan prov på den potentiella fruktbarhet som driften med extravaganta stjärnor och deras leverne bär med sig in till den vita du...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av rikirock
Här i den rafflande komedin om Aaron Green (Hill) som är anställd på ett skivbolag och som får 72 timmar på sig att föra den gamla rocklegenden Aldous Snow (Brand) från London till en konsert ...   Läs mer »

Kommentarer


StureStenhög
2018-03-13
Inte helt värdelös, vilket nog ändå var vad jag förväntade mig. Väldigt mycket en standardkomedi är det, men Russell Brand är iaf lite kul här och var, och filmer på svineri-tema roar mig lite i allmänhet, även om de sällan blir speciellt bra. Tyvärr sätter dock Jonah Hills medverkan alltid klara begränsningar för hur kul det kan bli, och filmen tycker att analen är betydligt roligare än vad den är
Sunken25
2016-12-21
Gillar man Forgetting Sara Marshall så blir den automatiskt sevärd då Aldus Snow är en rolig karaktär. Man får ut precis vad man brukar av dessa komedier och jag blev inte besviken.
AlbinWesley
2016-02-14
Den är ju absolut inte i klass med Forgetting Sarah Marshall, men den har sina stunder. Musiken är väldigt välgjord, det bidrar mycket väl till trean.
Krille80
2015-10-25
Jag kan inte minnas senaste gången en film lyckades ge mig ett sådant neutralt intryck som denna. Jag har inga problem att se filmen från början till slut och jag känner att jag får någon slags typ av underhållning. Filmen är dock inte rolig och skådespelarna lämnar inga större avtryck vare sig positivt eller negativt. Konstig känsla som gör att jag betygmässigt hamnar i mitten. 2+
mill
2015-09-27
Vilken smörja.
Teodor
2014-10-05
Stark etta. Piss och skit så dålig. Då är ändå Jonah Hill en av mina favoriter. Trist.
nestle
2014-09-24
Pendlar mycket men är riktigt skön vissa stunder. Svag 4a.
Tepesco
2013-10-08
Det här är roligt! Lite småsegt ibland kanske.
Jonatanh
2013-07-14
Börjar bra men går snabbt på tomvarv och efter att Lars Ulrich gör sin entré finns inte mycket att se fram emot. Dessutom är hans båda scener riktigt dåliga och alldeles för korta. Första timmen är betydligt bättre än den sista och slutet går på autopilot.
inchris
2013-04-30
Det är inte riktigt min humor, men jag gillar den grad av utflippning som Brand står för och som Jonah Hills karaktär motvilligt hänger med på. Den har lite hjärta också, nånstans under all vulgaritet. Plus för det, det var en trevlig överraskning.
Visa äldre kommentarer »