2.3
2.3
Get Over It
Det här är berättelsen om high school-eleven Berke Lawrence, vars flickvän precis dumpat honom. I hopp om att vinna henne tillbaka slutar han i basketlaget och försöker istället att få en roll i en uppsättning av en Shakespearepjäs. Med brustet hjärta blir han istället intresserad av sin bäste väns lillasyster.

Originaltitel | Get Over It |
Regissör | Tommy O'Haver |
Manus | R Lee Fleming Jr |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, Musikal, 2000-tal |
Skådespelare | Martin Short, Swoosie Kurtz, Kirsten Dunst, Shane West, Ben Foster, Melissa Sagemiller, Sisqo, Kylie Bax, Colin Hanks, Mila Kunis, Ed Begley Jr, Zoe Saldana, Carmen Electra, Megan Fahlenbock |
På gränsen till godkänt men det är helt enkelt för låg nivå på allt här.
Scenen när musiken, dansarna och Vitamin C kör igång när Berke lämnar sin förra flickväns hus efter att ha blivit dumpad är otroligt nyskapande och en underbar inledning av filmen. Filmen i övrigt lyckas inte överträffa det men fungerar dock och Martin Short är lysande som sarkastisk teaterlärare.
Lättsmält tonårs-romans. Tåls att ses om man är på humör.
Denna film är väldigt förutsägbar, vilket dessa tonårs-filmer 9 utav 10 av fallen är, men ack vad den var söt!
Söt och underhållande men alldeles för förutsägbar, svag 3.
Pendlar mellan tvåa och trea. Ganska träffsäkra småsekvenser här och där.
FInns formulär för de här filmerna, men den var väl små-ok när det begav sig
SKIT!!
Betyget pendlar mellan en tvåa och en trea. Jag gillar ofta high school-filmer.
Jag går nog emot mängden lite här, de flesta verkar tycka att detta är en Highschool komedi i mängden, men jag måste nog säga att jag tycker att den har snäppet skummare komedi, vilket passar mig perfekt, och i vanliga fall gillar jag knappt ens tonårsfilmer.