Get Real

En bitterljuv komedi om två killar på gymnasiet som vaknar upp och inser att de är kära - i varandra.

Originaltitel Get Real
Regissör Simon Shore
Manus Patrick Wilde
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Ben Silverstone, Brad Gordon, Charlotte Brittain, Stacy Hart, Kate McEnery, Patrick Nielsen, Tim Harris, James D White, Jacquetta May, David Lumsden, David Elliot (IV), Richard Hawley

2016-01-24
Ganska ojämn, lite amatörmässigt gullig. Stark trea. Men bara för att det är ett sånt viktigt ämne och görs så få filmer ändå om det (särskilt då när den kom) så tycker jag den är värd en svag fyra. Just för att den är modig på nåt sätt. Den behövs.
Elloschka
2012-10-06
Söt och sevärd. Framförallt en fin liten coming of age story.
FelixFTM
2012-03-22
I've seen better. Men den var definitivt mysig :)
free_nino
2011-11-15
ingen bra film enligt mig seg och lite för mycket
laowai
2009-09-21
Stark trea, vanlig story men realistisk, fin.
Englabarn
2009-08-26
HUR IRRITERANDE VAR INTE DETTA DÅ?
Paddyeahh
2009-06-22
Vad som slår mig är hur lika varandra många ungdoms-komma ut-filmer faktiskt är, även om jag brukar gilla dem. Den här var, även om den inte kändes särskilt originell, väldigt bra. Jag gillar att Steven är så pass säker i sin sexualitet och jag gillar att det inte förekommer några gråtande mammor som frågar vad de gjort för fel. Det känns befriande.
mingping
2009-03-21
Jag har sett bättre "komma ut"-filmer, men den här var väl okej mestadels.
IngeNaning
2008-04-08
Klassisk komma ut ur garderoben-film. Lite som Fucking Åmål utan… det där som Fucking Åmål har. Har man sett en har man sett alla och ska du bara se en så kanske det inte är den här du ska se. Svag trea.
Striped
2008-01-13
Det usla usla slutet knuffade ned den från en klar trea (plus det stela skådespelet).