Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Ghost in the Shell


Historien följer The Major, en unik cyborg som leder elitstyrkan Section 9. Deras jobb är att stoppa de farligaste extremisterna. Men Section 9 möter en fiende vars enda mål är att förgöra Hanka Robotis avancerade framsteg inom cyberteknologi.


Originaltitel Ghost in the Shell
Regissör Rupert Sanders
Manus Ehren Kruger, Jamie Moss, William Wheeler
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Science Fiction, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Chin Han (III), Danusia Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara, Tawanda Manyimo, Peter Ferdinando, Anamaria Marinca, Daniel Henshall, Kaori Momoi, Rila Fukushima, Kai Fung Rieck
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1207
Filmnummer 122659

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av AugustDellert
'Ghost in the Shell' är en filmatisering av en kultförklarad animerad sci-fi rulle från 1995 som i sin tur är baserad på en mangatidning från 1989. Originalfilmen var banbrytande för sin tid oc...   Läs mer »

Kommentarer


dani
2021-09-03
Vilket komplett misslyckande. Herregud.
deftune
2021-05-10
Grym men slutscenen är lite tam når aldrig det crescendo man förväntat sig. Sen är det lite stela repliker ibland av skådisarna, kanske för typ 90% verkar vara CGI.
Kaysow
2019-12-25
Påminner om filmatiseringen av Super Mario Bros. Plockar ikoniska bitar från diverse välskrivna kapitel från källan, fyller i med Hollywoodfloskler och hoppas på det bästa. Resultatet blir en tröttsam, osammanhängande historia som ytligt ser ut som GitS men mest ger intrycket av att ingen inblandad i projektet hade någon som helst förståelse för varför källmaterialet funkade.
ledsenpirat
2019-09-29
Förstod aldrig mangan och tyckte animen var sömnig. Denna däremot var cool! Lite hackig CGI i nåt parti, men jag var förvånad att jag gillade inramningen. Kanske hjälper Clint Mansells musik till.
StureStenhög
2019-09-15
Det här var ganska sömnigt tyvärr. Visst, jag gillar cyborgs som filosoferar kring sin egen existens, men vi har sett många sådana här filmer förut, och den här går bara på tomgång. Man lyckas aldrig skapa en värld som känns levande, och då blir den också svår att engagera sig i. Karaktärerna är inte heller mer utvecklade än vad de absolut behöver vara. Här finns ingen själ, ingen inspiration. Inte nåt
V70
2019-02-10
Suger jämfört med originalet.
capitol
2019-01-11
Här skrev de verkligen med den största tuschpennan de kunde hitta för att garantera att ingen blev förvirrad av handlingen. Storyn har morfat till att bli en extremt trött cyberpunk historia istället för den mer politiska handlingen i de tidigare filmerna.
zonk
2018-12-02
Tappar bort mycket av det som var starkt med originalet, men står ändå hyfsat på egna ben. En del grejer ser tyvärr väldigt taffliga och lågbudget ut, jag är besviken på cyberpunkstaden. Likväl får man vara glad för varje hyfsat kompetent cyberpunk-rulle. Men jävlar vad jag blir sugen på att se om originalet.
Pearldrop
2018-10-09
Fruktansvärt tråkig
Ima_Tree
2018-10-07
Bitvis helt kopierade scener från orginalet och bitvis något helt eget. Mycket mer förklarande/förtydligande. Väldigt snyggt men också en del stelbent skådespeleri. Svag trea.
Visa äldre kommentarer »