Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex Solid State Society


Det har passerat 2 år sedan händelserna i 2nd GIG. Motoko Kusanagi har lämnat Section 9 och Togusa har övertagit hennes roll. Under en utredning som cirkulerar runt en hacker känd endast som Dockspelaren stöter Batou på Motoko som varnar honom för Solid State Society. Batou fylls med tvivel och börjar misstänka att Motoko är Dockspelaren själv. Vem är egentligen Dockspelaren? Vad är Solid State Society? Och vad blir utkomsten av detta noggrannt utstuderade perfekta brott som de båda sammanlänkar?


Originaltitel Kôkaku kidôtai: Stand Alone Complex Solid State Society
Regissör Kenji Kamiyama
Manus Kenji Kamiyama, Shotaro Suga, Yoshiki Sakurai
Genre Animerad, Anime, Science Fiction, Äventyr, Action, 2000-tal
Skådespelare Akio Ôtsuka (röst), Kôichi Yamadera (röst), Atsuko Tanaka (röst), Yutaka Nakano (röst), Tôru Ôkawa (röst), Osamu Saka (röst), Takashi Onozuka (röst), Taro Yamaguchi (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 318
Filmnummer 47257

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jingoo
2012-09-08
Schysst fortsättning och håller samma stil som i de två säsongerna av SAC. När jag ser sådant här upptäcker jag hur mycket jag saknar bra cyber-scifi.
falafelpunk
2010-03-12
Vilken besvikelse. Dialogen kändes vid flera tillfällen "facepalm" och storyn är inte direkt mycket att hänga i granen. Första filmen är toppklass, serien är bra, men det här går inte hem. Osäker på om jag ska sätta en 2:a eller 3:a...
altemark
2008-10-19
Inte i klass med de två seriesäsongerna, men troligtvis så långt GITS kunde ta sig i filmform. Utvecklar de filosofiska resonemangen ytterligare längre om man är pigg nog att följa dem. Teknologin takes the back seat. Fast i slutändan de båda två kanske är samma sak egentligen?

2008-09-16
Inte alls lika bra som de "riktiga" filmerna. Men klart sevärd om man följt serien.
abercrombie
2008-07-08
Rörigt värre för den som inte läst mangan. Som vanligt.
iya
2008-04-28
serien var okej att kolla på, men den här filmen var riktigt dålig. den var som ett långt avsnitt av serien fast mycket sämre. storyn var riktigt ointressant och slutet sög samt att det lämnade en cliffhanger i slutet. Om det här nu är avslutet på serien så är det riktigt värdelöst.
uCj
2008-01-13
En film som kan ses i badet, då kan det ju inte vara så dåligt, eller? :)
akastoffe
2007-10-24
Humm.. verkar förekomma många ideer här. Vad man ska säga om den här är i alla fall att den avslutar serien bra och bygger bra på sättet att berätta. Storyn vänder och vrider på sig väldigt mycket vilket är intressant och annorlunda för oss som är vana vid hollywoodaction 101. Men bra är den i alla fall. Ska nog se den med bättre textning eller se om den när jag lärt mig japanska...
Rickelin
2007-09-19
Inte lika snygg som filmen. förenklat skulle jag påstå att kvaliteten på avsnitten över lag är sämre. Bitvis är det intressant dock men tanks som beter sig som barn och den nya barbie-looken på the Major gillar jag inte... Introfilmerna är coola! :)
Gröne_Orm
2007-09-12
Virrig är ett ledande ord här, men jag är övertygad om att detta endast är en effekt av västerländskt språk/berättande och det japanska. Inte direkt första gången jag känner att jag bara nosar på att börja begripa en japansk film.
Visa äldre kommentarer »