Ghost Stories

Den skeptiske professorn Philip Goodman ger sig ut på en skrämmande resa, när han upptäcker detaljer om tre oförklarliga hemsökelser.

Originaltitel Ghost Stories
Regissör Jeremy Dyson, Andy Nyman
Manus Jeremy Dyson, Andy Nyman
Genre Drama, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Andy Nyman, Martin Freeman, Paul Whitehouse, Alex Lawther, Paul Warren, Kobna Holdbrook-Smith, Nicholas Burns, Louise Atkins, Daniel Hill, Christine Dalby, Maggie McCarthy, Joe Osborne, Maria Major, Samuel Bottomley, Jake Davies, Oliver Woollford

Robkiller
2019-01-26
Spökfilm som aldrig blir vare sig spännande eller skrämmande. Men ljudet är bra och är ändå inte helt ointressant. Får duga.
haajen
2018-11-19
Mysig rysare i Amicus/Hammers anda. Inte originell men underhållande är den.
Star-Basse
2018-10-07
Börjar bra men blir sämre och sämre.
converse
2018-08-15
Välgjorda versioner av klichéartade storys. Dock förväntar man sig mer och detta kommer aldrig riktigt.
StureStenhög
2018-08-04
Till största delen är det här en helt vanlig medioker spökrulle. Lite som en gammal harmlös tv-serie som man varken orkar gilla eller ogilla. I slutet vill den dock försöka vara smart och djup, och då blir det bara ren dynga av alltihop
Neuros
2018-08-03
Skådespelarna höjer betyget då de generellt sett får vissa halvdana scener att kännas helt ok. En svag fyra. Dessutom är slutet förvånansvärt bra för en skräckfilm.
Engravadlax
2018-07-25
Kul att se Alex Lawther. Lite mycket Guillermo del Toro över demonerna för att de ska vara läskiga däremot. Dito spökena. Det är ofta väl uppbyggda scener, men de tenderar att visa för mycket i slutändan, och det blir nästan lite komiskt. Å andra sidan så är det inte riktigt en skräckfilm, egentligen. Twisten var inget vidare.
amam
2018-07-24
Bra skådisar. hyfsat välgjord men jag vet inte riktigt vad poängen var.
Spidde
2018-07-22
Helt ok och jag tyckte den var läskigare än vad jag hade väntat mig. Känns lite som en tv-produktion och har man koll på brittisk tv kommer man känna igen flera av skådespelarna. Lite skum film, med en del humor inbakat. Trots upplägget med flera historier kändes den lite seg ibland, men klart sevärd skulle jag säga.
norenorama
2018-07-19
??? Ehh, sämsta slutet tävlingsbidrag? Så vad är summan av kardemumman, att skeptiker är mentalt sjuka individer? Skippa denna..