2.5

Ghostbusters

Erin Gilbert och Abby Bergman är ett författarpar som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt lärarjobb på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra när spöken invaderar Manhattan och teamet måste rädda världen.

Originaltitel Ghostbusters
Alternativ titel Ghostbusters: Answer the Call, Ghostbusters 3
Regissör Paul Feig
Manus Katie Dippold, Paul Feig
Genre Komedi, Action, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth, Neil Casey, Andy Garcia, Cecily Strong, Charles Dance, Michael K Williams, Matt Walsh, Ed Begley Jr, Steve Higgins, Michael McDonald, Karan Soni, Zach Woods, Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver

bnw
2023-07-19
Jag var förbannad som fan på alla som sågade den här innan den ens var klar. Och inte var jag glad när jag såg den och såg att de fick rätt. En sån total felträff i tonen är det sällan man ser. Den här sortens humor passar inte alls i den franchisen.
Nathalena
2022-07-26
Hemsworths komiska roll ökar betyget till en tvåa. Filmen som hel är bara en parodi av originalet.
Starlette
2021-09-21
Har sina roliga stunder, men ska inte ens jämföras med de tidigare klassiska Ghostbusters-filmerna. De kan man titta på flera gånger om, denna räcker med en gång.
ilgoga
2021-07-23
Inte jättedålig men inte sevärd på något vis. Sämsta användingen av McKinnon.
dudson
2020-09-06
Ytterligare....ett exempel att man inte ska göra remakes på odödliga klassiker. Detta ger en spy-varning/ Jävla pk-trams//
LenWidleheyt
2020-06-23
Nämen hoppsan. Extended cut är ett stort snäpp bättre än den sönderklippta version som gick på bio! Höjer betyget därefter.
päronanton
2019-07-11
Ghostbusters filmerna är verkligen charmiga! Denna var bra, kul med nya huvudrollsinnehavare, kul också att dom gamla huvudrollsinnehavarna tittar in på ett hörn. Helt klart sevärd är denna rulle!
Stan
2018-12-17
enerverande som få. krystat, humorlös och man använder Bill Murray's cameo på ett förnedrande sätt. Usch
vonadel
2018-11-24
Nah, tycker inte denna gav nåt. Saknar charmen som originalet hade. Det bästa var nästan cameo-inslagen. 4/10
picklessmulan
2018-11-12