Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Ghostbusters


Erin Gilbert och Abby Bergman är ett författarpar som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt lärarjobb på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra när spöken invaderar Manhattan och teamet måste rädda världen.


Originaltitel Ghostbusters
Alternativ titel Ghostbusters: Answer the Call, Ghostbusters 3
Regissör Paul Feig
Manus Katie Dippold, Paul Feig
Genre Komedi, Action, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones, Chris Hemsworth, Neil Casey, Andy Garcia, Cecily Strong, Charles Dance, Michael K Williams, Matt Walsh, Ed Begley Jr, Steve Higgins, Michael McDonald, Karan Soni, Zach Woods, Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1446
Filmnummer 118900

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2020-09-06
Ytterligare....ett exempel att man inte ska göra remakes på odödliga klassiker. Detta ger en spy-varning/ Jävla pk-trams//
LenWidleheyt
2020-06-23
Nämen hoppsan. Extended cut är ett stort snäpp bättre än den sönderklippta version som gick på bio! Höjer betyget därefter.
päronanton
2019-07-11
Ghostbusters filmerna är verkligen charmiga! Denna var bra, kul med nya huvudrollsinnehavare, kul också att dom gamla huvudrollsinnehavarna tittar in på ett hörn. Helt klart sevärd är denna rulle!
Stan
2018-12-17
enerverande som få. krystat, humorlös och man använder Bill Murray's cameo på ett förnedrande sätt. Usch
vonadel
2018-11-24
Nah, tycker inte denna gav nåt. Saknar charmen som originalet hade. Det bästa var nästan cameo-inslagen. 4/10
picklessmulan
2018-11-12
Bättre än väntat.
Raimo_1985
2018-08-14
Ganska rolig ibland, och ibland inte ett dugg rolig. Lite svårt det här med Ghostbusters för mig, för jag har inget fan av den första filmen heller och de efter den första vet jag inte om jag sett. Jag ser nu att jag sett andra filmer av den här regissören som jag gillar. Man kanske ska ta och se allt då, haha.
deftune
2018-08-04
Tycker den var bra o rolig. Visst lite off timing ibland men vafan så länge man går in med låga förväntningar så :)
matti_jaaaro
2018-07-29
Skulle till att ge den en 3:a för den var väl inte värre än nåt annat liksom, tror jag skulle gett originalet en trea idag om jag såg den som vuxen, men så insåg jag att jag inte kommer ihåg en enda scen trots att jag såg det för ett par månder sen.
HerrNenne
2018-07-04
Det här var ju faktiskt riktigt kul. Gillar speciellt första halvan. Många blinkningar fungerar. Först när det blir action och massa effekter som det blir lite tråkigt.
Visa äldre kommentarer »