Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

G.I. Jane


Senatorn Lillian DeHaven driver en egen kampanj för att få USA:s militära ledning att ta in även kvinnliga sökanden till den tuffa specialutbildningen Navy SEALS.


Originaltitel G.I. Jane
Regissör Ridley Scott
Manus Danielle Alexandra, David Twohy
Genre Drama, Action, 90-tal
Skådespelare Demi Moore, Viggo Mortensen, Anne Bancroft, John Michael Higgins, Morris Chestnut, Daniel Von Bargen, Lucinda Jenney, Kevin Gage, David Warshofsky, Jim Caviezel, Scott Wilson, Josh Hopkins, Angel David, Boyd Kestner, Jason Beghe, David Vadim
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9042
Filmnummer 839

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-05-20
Den här filmen var riktigt kass...
dudson
2019-08-06
Stark och ibland obehaglig film där Moore och Mortensen verkligen äger sina roller. Viggo som ärke svin var verkligen top-notch#) Och damn vad Demi var hett vältränad.
wasteoftime
2017-04-18
Oväntat bra, måste jag säga. De första 3/4 av filmen eller så är riktigt bra, men sedan tappar den mot slutet, och blir sådär överjävligt ostig som bara en amerikansk propagandafilm kan bli. Det känns lite som att vissa saker överdrivs, och en del saker känns inte alls så allvarliga som de nog hade varit. Det fysiska våldet tar väldigt stort fokus gentemot det psykiska t.ex. Nu tror jag nog att det är hårt fysiskt, men den psykologiska biten tror jag är den värsta, vilket inte riktigt framgår. Sedan är det lite väl lösa trådar med den politiska delen av filmen, och vad Royce faktiskt gör. Ja, jag vet inte, men det är snyggt presenterat på många sätt. Den klarar en tvåa ändå.
GinNTonic
2016-11-04
Jag gillar den! Demi är cool! Den sista akten känns dock rätt malplacerad i denna film.
Krille80
2014-11-02
Usch! En film baserat på "kvinnor kan", som skiter sig totalt. Det blir bara patetiskt. Fatta inte fel nu, för kvinnor kan ha hårda roller och göra dem bra; Linda Hamilton i T2, Sigourney Weaver i Alien-filmerna etc. Men den här filmen är bara pinsam. I samma skräpkorg som Barb Wire. 1+
Ojhda
2014-01-12
Bara för jag är intresserad av ämnet!
Gigi1943
2013-10-23
Den här har man ju sett en gång för länge sen, trodde den var okej, men fy så jobbig att försöka se om, stängde av i första reklampausen och dessutom såg Viggo löjlig ut med hår i ansiktet, synd för han är en av mina favoriter.
actionwhore
2013-10-04
Första halvan är ju grym, men är inte helt såld på den andra helrasistiska halvan.
sparv
2013-03-30
Viggos mustach var bara för mycket!
spielmitmir
2012-12-28
Visste faktiskt inte att detta var Ridley Scott! Det förklarar varför jag gillar den så mycket :) Man bara måste älska Demi och Viggo i den här rullen!
Visa äldre kommentarer »