Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Gisslan


Jeff Talley, en före detta gisslanförhandlare för Los Angeles-polisen, har lämnat L A efter att ett gisslandrama gick fel. Han försöker starta om och tar ett prestigelöst polisjobb i vad han tror är ett lugnt område, men så går ett inbrott fel och tre rånare tar en familj som gisslan. Vad rånarna inte vet är att pappan i familjen är revisor åt maffian.


Originaltitel Hostage
Regissör Florent-Emilio Siri
Manus Doug Richardson
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Bruce Willis, Kevin Pollak, Jimmy Bennett, Michelle Horn, Ben Foster, Jonathan Tucker, Marshall Allman, Serena Scott Thomas, Rumer Willis, Kim Coates, Robert Knepper, Tina Lifford
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4808
Filmnummer 21272

Recensioner

Skapad 2019-10-24 av Pebosjan
Vad är det som gör en actionfilm riktigt bra? Det kan vara välgjorda actionsekvenser med häftiga specialeffekter, det kan också vara en urusel blandning av häftiga slagsmålscener och torra skä...   Läs mer »

Skapad 2019-10-11 av paycheck
Jeff Talley är en utsliten före detta gisslanförhandlare i L.A. Nu har han flyttat till en ny stad för att starta om. Det är ett mer vanligt polisjobb han får där och hans familj kommer dit då...   Läs mer »

Kommentarer


darkmist82
2021-11-02
En intressant gisslandrama, en av de bättre som jag sett där Bruce Willis gör en spännande och känslosam karaktär som måste kämpa för att rädda både den utsatta familjen och sin egen. Filmen kanske kan bli lite enformig som mestadels utspelar sig på samma ställe men då handlingen är nervkittlande och har spännande vändningar och bra prestationer så funkar den riktigt bra ända till slutet.
norenorama
2020-05-03
Riktigt kul att se Willis bry sig om en roll. Mycket bra skurkar också, över förväntan. Höjer betyget efter omtitt.
TantEva
2019-03-09
Ok
Rai
2019-01-27
Kanske lite fång, men nja jag tycker filmen är riktigt underhållande...
Robkiller
2018-06-01
Risig actionthriller som är hyfsat usel från början till slut.

2017-05-14
En blanding av Ringen, Sagan om Ringen og The Crow.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Bruce Willis spelar sin gamla vanliga roll men han gör det faktiskt väldigt bra. Filmen i sig är också väldigt bra. Den är både spännande och underhållande.
Gordyal
2016-04-06
I sina bästa stunder en schyst popcorn-thriller, i sina sämsta stunder krystad och pinsamt fånig. Att försöka ge Bruce Willis karaktär en aning djup genom att låta honom grina stup i kvarten var en lika dum som misslyckad idé - istället för att bli en platt machohjälte så blev han en platt macholipsill. Vidare störde jag mig rejält på Fosters karaktär som liksom skulle vara farligt ondsexig på ett enormt utstuderat sätt. Med en svettig terrorfilmsitalienare istället så hade allt blivit mycket bättre. (5-/15)
silvertrain
2016-01-18
En bra thriller. Mycket spänning och bra skådespelarinsatser. Har också en del intressanta karaktärer. De som jag har fastnat ++++spoiler++++ för mest är de tre ungdomsbrottslingarna Dennis, Kevin och Mars. Att de tre är så olika. Dennis är en ganska tuff person rakt av med hetsigt temperament mm. Men dock inte helt ond. Kevin är ju egentligen en snäll kille som inte alls tycker om det de gör. Han vågar bara inte säga ifrån. Ett bra exempel är ju +++spoiler+++ när sonen i familjen har smitit och Kevin råkar få sy på honom så gör han ju ingenting. Han låter honom bara vara. Och sen har vi Mars den värsta av de alla. En iskall person. Han är ju lugn och så. Men oberäknelig. Det är det som gör filmen mest intressant tycker jag. Får en trea.
Krille80
2014-11-11
Jag gillar detta men framförallt blev jag riktigt underhållen. Visst största delen håller den vanliga mallen men de sista 20-25 min så känns det fräscht och riktigt intressant. Bäst var helt klart Ben Foster som "Mars". 3+
Visa äldre kommentarer »