Glöm Paris

Mickey Gordon är en basketdomare som reser till Frankrike för att begrava sin far. Flygbolaget slarvar dock bort kistan och han får hjälp av Ellen Andrews, en amerikan i Paris som jobbar för flygbolaget, att få tillbaka den.

Originaltitel Forget Paris
Regissör Billy Crystal
Manus Lowell Ganz, Billy Crystal, Babaloo Mandel
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Billy Crystal, Debra Winger, Joe Mantegna, Cynthia Stevenson, Julie Kavner, John Spencer, Richard Masur, Robert Costanzo, Cathy Moriarty, William Hickey, Tom Wright

ziferN
2013-03-23
Småmysig, trevlig, kul och underhållande film som har en liten trevlig story som berättas relativt väl måste jag säga, jag tycker att den blandar drama med komedi hyfsat faktiskt. Sen så gillar jag normalt Billy Crystal och det är inget undantag här, han bjuder ännu en gång på flera skratt och härligt humör. En annan grej är att jag tyckte om att filmen berättades ur en annan persons perspektiv. Slutet kanske är lite amerikanskt men vafan, filmen underhöll mig.
Philips
2010-07-03
Billy Crystal har en mimik som få och träffsäkra kommentarer vid rätt tillfälle.
labi
2008-01-15
Är rätt svag för Billy Crystal och Debra Winger så den här filmen passade mig perfekt. Hans lätt demente far påminner mig dessutom om min egen, så där skrattade jag hjärtligt!
saudi
2007-03-04
högt betyg pga det lite annorlunda sättet att berätta storyn på (vännerna vid middagsbordet) men ibland blir den lite väl strechade humorn och pladder-pladder-utan-riktig-mening-snacket för mycket.
Trubaduren
2005-10-28
fyra för guldkornen men en svag fyra.. mycket behaglig att titta på
sjoberg4u
2005-10-24
Underhållande, rörande och riktigt kul! Crystal är kanon som vanligt, men Hickey är fantastisk! Gillar den..
LaszloKovacs
2005-08-20
William Hickey som den demente svärfadern fick mej att gapskratta med sitt: You asked for it! You got it, Toyota!... You asked for it! You got it, Toyota... You asked for it! You got it. Toyota!
KlasseBasse
2005-05-29
Glöm den här filmen...
Bomkia
2005-03-10
Inte alls så dålig, jag gillar Billy Crystal
fauces
2005-01-21
Barneyk: Det är ändå otrevligt att skåla för sin egen lycka istället för de som ska gifta sig när det är därför man ska äta middag. Särskilt när det gäller första skålen!