Glory to the Filmmaker!
Takeshi Kitano spelar en version av sig själv som kämpar igenom en rad olika genres i ett försök att färdigställa sitt senaste projekt. Filmen är en del i hans pågående "creative destruction" av sin karriär som han påbörjade 2005 i och med Takeshis'.

Originaltitel | Kantoku - Banzai! |
Regissör | Takeshi Kitano |
Manus | Takeshi Kitano |
Genre | 2000-tal, Komedi, Drama |
Skådespelare | Takeshi Kitano, Anne Suzuki, Keiko Matsuzaka, Toru Emori, Tetsu Watanabe, Ren Ôsugi, Kayoko Kishimoto, Susumu Terajima, Yuki Uchida, Shun Sugata |
En film som främst riktar sig till kitanoälskare skulle jag tro, för att verkligen uppskatta den måste man förmodligen vara bekant med en ganska respektabel mäng av hans tidigare filmer. Inget speciellt egentligen men ändock klart godkänd i vart fall i mina ögon.
ojämn slapstick, en del skratt, en del som inte riktigt hittar fram.
mannen går bara från klarhet till klarhet
Fler filmskapare borde göra en "creative destruction" av sina karriärer. detta var sanslöst bra allt som oftast och kitano är ju en kung. jag ser trilogin i omvänd ordning så när jag sett första filmen borde man se om allt. det blev många skratt av denna film. stabil 4a
Nä, Kitano såhär funkar inte för mig. Helt okej och genererar bara ett fåtal skratt. Funky Forest liknar inte alls det här. Den är mycket bättre!
Första hälften: grym! Andra hälften: wtf?!?
Verkar vara en trend i hela trilogin.
Näe inget för blandat sällskap, men lite kul.
KUNGLIG första hälft, medan andra är - med Kitano-mått mätt - sådär. Räcker för en stadig fyra.
Gillar man Funky Forest: The First Contact så borde man se den här. Gillar man inte Funky Forest: The First Contact så borde man ändå se den här ;)
Det är bara o luta sig tillbaka o njuta av allt denna film har att erbjuda och det är mycket. Kitano vet hur man gör underhållning! Thats for sure!