Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Gnomeo och Julia


Trädgårdstomtarna Gnomeo och Juliet har lika många hinder att övervinna som deras namne, Romeo och Juliet när de fångas upp i en grannfejd. Kan detta unga par hitta sann lycka bland rosa plastflamingos och gräsklipparrace?


Originaltitel Gnomeo and Juliet
Alternativ titel Gnomeo & Julia
Regissör Kelly Asbury
Manus Kelly Asbury, Mark Burton, Kevin Cecil, Emily Cook, Kathy Greenberg, Steve Hamilton Shaw, Andy Riley
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Romantik, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare James McAvoy (röst), Michael Caine (röst), Emily Blunt (röst), Ashley Jensen (röst), Matt Lucas (röst), Jim Cummings (röst), Maggie Smith (röst), Jason Statham (röst), Ozzy Osbourne (röst), Stephen Merchant (röst), Patrick Stewart (röst), Julie Walters (röst), Hulk Hogan (röst), Kelly Asbury (röst), Richard Wilson (II) (röst), Dolly Parton (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 842
Filmnummer 86879

Recensioner

Skapad 2019-11-15 av AugustDellert
Gnomeo & Julia är en animerad barnfilm i 3D som handlar om kärleken mellan två trädgårdstomtar. Att göra en animerad film om porslinsfigurer som kommer till liv när ingen tittar är inte särsk...   Läs mer »

Kommentarer


Jamesa
2017-01-07
Förvånansvärt bra faktiskt, räckte upp till en 3:a.
snyltare
2016-01-31
Lite sådär, det kändes som att det var några trådar som inte riktigt följdes upp och att storyn hafsades igenom.
Karina
2016-01-01
Riktigt underhållande 😃
Noseman2005
2015-11-10
Dussinsmörja. Varken bu eller bä. Eller, jo. Lite bu är det allt. Men Elton John-låtarna räddar filmen från ett avgrundsbetyg. 4/10
TheHorrorfan
2015-07-28
Väldigt rolig faktiskt. Blev överraskad över att den var såpass bra som den var. Stark 3a.
Krille80
2014-10-21
Riktigt sevärd och underhållande animerad film som tar sig an Shakespeares Romeo & Julia på sitt egna kreativa sätt. Filmen är fylld av fantastiska brittiska skådespelare som lånat ut sina röster som t.ex. James McAvoy, Emily Blunt, Jason Statham, Michael Caine, Maggie Smith och Patric Stewart. Det jag älskar mest med filmen är att den är fylld av Elton John-låtar. Så mycket fantastisk musik i en och samma film är underbart.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet ganska dålig, hela idén med att ha trädgårdstomtar och göra Romeo & Julia berättelsen är bara löjligt och absurt i mina ögon. Där finns få saker jag njöt av filmen så ingen direkt rekommendation de enda som lär gilla denna är säkert barn men där finns bättre filmer där ute.
Portugallien
2014-05-22
2+
Tatty
2014-05-16
Tvekade att ge den en 2a eller 3a. Den förtjänar en 3a för att filmen säger något men annars 2a för den är lite sådär seg ändå.
Jämte
2013-04-23
Föraktade den här filmen ett år kanske, innan jag såg den. Romeo och Julia i trädgårdstomtetappning, inte så värst spännande tyckte jag. Men så ser jag den nu och tycker att den ändå inte är så attans dåligt. En svag trea, Elton John höjer filmen.
Visa äldre kommentarer »