Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

God's Pocket


När hans styvson Leon dör på sin arbetsplats måste Mickey hastigt ordna en värdig begravning. Samtidigt får han i uppdrag av sin fru Jeanie att undersöka hur Leon dog, eftersom hon är skeptisk till den officiella historien att det var en olycka.


Originaltitel God's Pocket
Regissör John Slattery
Manus John Slattery, Alex Metcalf
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Philip Seymour Hoffman, Christina Hendricks, Richard Jenkins, John Turturro, Eddie Marsan, Caleb Landry Jones, Glenn Fleshler, Domenick Lombardozzi, Eddie McGee, Joyce Van Patten, Molly Price, Peter Gerety, Arthur French, Sophia Takal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 109
Filmnummer 108967

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


RustyFilm
2019-09-16
John Slattery från amerikanska TV-serievärden står för regin (tror det här är hans enda ”biofilm” som regissör). Det är ett drastiskt drama med en hel del komik, nästan lite Jarmusch stuk. Bra skådespeleri är det på flera håll men helheten är inte nån riktig höjdarupplevelse, soundtracket är dock bra. Jag stör mig på den grovkorniga och färglösa bilden. Kanske vill Slattery förstärka den dekadenta miljön som filmen utspelas i eller också är det så enkelt att DVDn vi kollade hade usel teknisk kvalitet.
KyLLo
2019-03-30
Bra skådespelare som inte kommer till sin rätt i en så dålig film.
froekensvaer
2016-11-17
Gillar Christina Hendricks i denna roll. Hon är bäst i filmen helt klart. John Turturro är som alltid bra. P. S. Hoffman inte så dum heller. Vad gäller filmen så tycker jag den var lite platt. Stundtals märkliga händelseförlopp och lite halvtråkig rytm i filmen. Vad är det som händer egentligen? Och blir det en intressant film av att utforska den frågan? Mjä. Dåligt slut också tyvärr men lite halvmysig ändå.
Jannebanan
2015-05-16
En lite lätt småbisarr skildring av en byhåla där alla känner alla. Övertygande skådisar över lag och jag har GANSKA trevligt under 84 minuter.
mammene
2015-04-22
Att Philip Seymour Hoffman medverkar är alltid ett plus, han är och var en av de bästa att skildra lite kufiska figurer, man kan säga att han gjorde så gott han kunde och kanske gick man lite för långt med det här, det blev på gränsen till löjeväckande. Men absolut sevärt och tankar jag fick var att man ser det man vill se.
StureStenhög
2015-04-19
Lite av en bagatell, men som en stunds förströelse fungerar den ganska bra. Framför allt är det de utmärkta skådespelarna som lyfter det här, och i vanlig ordning är Philip Seymour Hoffman den mest sevärda. Filmen lyckas också bra med att ta oss med till en tid och en plats och skildra människorna som bor där och det liv de lever. Det puttrar på, och det hela är ganska behagligt. Jag är dock inte helt säker på om filmen verkligen handlade om någonting, vilket den ändå verkade ha en ambition att göra. Svag trea
AlbinWesley
2015-02-26
Det borde ha kunnat gå att göra mer utav det här, det går att se mycket potential här. Men det känns ändå lite trist, lite slentrian. Några fenomenala scener, snygga tagningar och spännande vändningar räddar ett bra betyg.
mylar
2014-11-25
Det kryllar av duktiga skådisar, men inte blir det mer intressant för det. Misären är så total att det blir helt absurt, men inte på något roligt sätt. Jag vet inte riktigt vad som skulle gjort filmen bättre dock. Ett nytt manus, kanske?
m4e
2014-09-27
Tunga namn och fräcka Östkustförortsmiljöer. Jenkins trumfar de andra skådisarna med sin grovt alkoholiserade vardagskolumnist. Filmen är underhållande, men kommer nog att glömma den snart. Stabil 3:a Får det bli.
jonbo
2014-09-24
Skådespelarna höjer upp en annars ganska trögflytande misär, som dock har potential.
Visa äldre kommentarer »