Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Godzilla: Återkomsten


En olycka utanför den japanska kusten leder till skapandet av en gigantisk varelse, som förstör stad efter stad på sin väg mot huvudstaden. Detta mystiska monster får namnet Godzilla.


Originaltitel Shin Gojira
Alternativ titel God Godzilla, New Godzilla, True Godzilla, Godzilla Resurgence
Regissör Hideaki Anno, Shinji Higuchi
Manus Hideaki Anno
Genre Drama, Action, Äventyr, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Hiroki Hasegawa, Yutaka Takenouchi, Satomi Ishihara, Ren Ôsugi, Akira Emoto, Kengo Kôra, Mikako Ichikawa, Jun Kunimura, Pierre Taki, Kyûsaku Shimada, Ken Mitsuishi, Shingo Tsurumi, Kimiko Yo, Takumi Saitô
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 127
Filmnummer 123428

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2023-04-17
Lite osäker på om det här var ett skämt eller inte.
Bumbi78
2020-03-23
Väldigt politisk och väldigt pratig nutida godzilla-film. Effekterna vittnar om att man värnat om de tidigare filmerna och det är inte alltför mycket cgi. Hade kanske velat ha mer action, men den action som finns är bra.
martineden
2017-12-11
[rek. 4] Oj oj oj... Trots att jag hade väldigt höga förväntningar infrias de helt och hållet. Det kan vara den bästa Godzilla-filmen sedan originalet från 1954! Jag tycker effekterna är suveräna, även om jag saknar lite "dräktkonceptet" som varit del av seriens charm. Det är dock makalöst välgjort och jag tycker att man hittar nya sätt att göra karaktären intressant och dramatiskt effektiv. Många har kritiserat den för att det inte finns några verkliga huvudpersoner man bryr sig om och detta är riktigt. Jag tycker dock att man fokuserar på regeringens krishantering och regeringen i sig blir en karaktär, en protagonist mot vilken Godzilla är antagonisten. Jag tycker att detta är ett ypperligt val, då man i den amerikanska versionen från 2014 ser hur det går när mänskliga karaktärer som man ska "bry sig om", misslyckas, vilket innebär att filmen i sig blir lidande. Jag känner mig frestad att ge denna full pott, men jag avvaktar än så länge och ger den ett mycket stark 4:a. Mycket, mycket bra film!!! 4+/5-
Powha
2017-08-05
Gojira with third copy of chromosome 21.
Engravadlax
2017-04-16
Hipsters kallar nyare Hollywoodversioner av Godzilla för 'själlösa', men vad är 'själlöst' om inte misslyckandet att skapa ett väldesignat, detaljrikt och övertygande monster? Fan, denna Godzilla är så kasst animerad att den inte hade godkänts för spelproduktion. Dessutom så håller regi, manus och skådespel en lika låg nivå.
BrutusBeefcake
2017-04-10
Början är horribel men den repar sig ganska snabbt och när modelltågen börjat flyga och husen falla så är det helfestligt. Några oväntade politiska poänger dök upp också vilket funkade bra. Annars är jag ändå ganska besviken och om man inte är ett kaiju-fan från början så har jag svårt att se hur man skall uppskatta detta. (7-/15)
Chrille81
2017-04-07
Varit galet sugen på denna, det är japsarnas monster, och dom gör det bäst. Snygg och lite lagom skönt B precis som det ska vara. Låt jänkarna göra sina själlösa CGI versioner bäst de vill, här har vi hjärta och en uppenbar lekfullhet genom hela. Störde mig på engelsk-pratandet och det konstanta flörtandet med US.
haajen
2016-12-31
Massa härlig Godzilla förödelse men storyn är tunnare än tunn och vissa effekter inte helt lyckade. Iallafall en underhållande rulle!
callusis
2016-12-23
Men guuu så ful!
atroxa
2016-12-12
Känns lite väl B. Föredrar Godzilla från 2014.
Visa äldre kommentarer »