nya casino utan svensk licens

Godzilla vs. Destoroyah

Japansk monsterfilm. Godzilla slåss för sitt och lill-Godzillas liv mot ett livsfarligt monster som sprutar ut radioaktiv eld.

Filminfo

Originaltitel Gojira VS Desutoroia
Alternativ titel Godzilla vs. Destroia, Godzilla vs. Destroyer
Regissör Takao Okawara
Manus Kazuki Omori
Skådespelare Yasufumi Hayashi, Takuro Tatsumi, Yoko Ishino, Megumi Odaka, Sayaka Osawa

Robkiller
2023-04-14
Håller intresset uppe med en hyfsad handling och en massa monster-action.
2018-02-27
Fräsig avslutning på min Godzilla-box en av de bättre i den. Destroyah i sina olika former var fräck och det kändes stundtals mer som skräck än sci-fi / action.
Megalon
2016-10-04
Klart en utav de bästa Godzilla filmerna. Destroyah kan vara den coolaste motståndaren Godzilla någonsin slagits emot! Rekommenderas!
Tsurugi
2016-03-02
Stark trea. Slutet är fantastiskt.
DrJW
2014-06-12
Börjar bra, drygar sen med vetenskaps snack som kunde ha kortats, men som sen blir intressant igen. Undrar om den här inspirerade skaparen/skaparna till Pokémon, med tanke på hur Destoroyah utvecklades som och att i sin fullständiga form ser ut som Nidoqueen med vingar. Den här avslutar 80-90 tals Godzilla-serien(som kallas Heisei-serien och den från 50-70 talet kallades Showa-serien), nästa blev 99-04 serien som kallades Millenium-serien.
martineden
2014-04-27
[rek. 2] Ytterligare ett högkvalitativt bidrag i serien. Inte lika bra som föregående del med King Ghidora, men likväl bra. Snygg design, bra manus etc., och en glödande Godzilla. Snudd på fyra. 3+/4-
craptastic
2011-12-15
Vilken Godzilla-fest! Här var det action ifrån början till slut. Och vadå? Effekterna är ju super sköna. Inget sedvanligt Godzilla släp här inte utan pang på röbetan gånger 100. Se Godzilla sjunga Opera, den ökände strandscenen och en massa dum dialog. Åh åh
precineadd
2011-07-05
andra halvan episk.
KarlG
2011-06-09
Tanks med frysvapen, det var någonting nytt för mig. Är det standard i japanska armén? Att Super X3 skulle dyka upp var väl heller inte helt oväntat, men varför vänta in i det sista med att använda den för andra gången? Droppen som fick bägaren att rinna över var iaf när människan får känslor över Godzilla och spiller en tår för hans 'sista strid'. Trots att Godzilla, vid ett flertal tillfällen, terroriserat japanska storstäder, rivit byggnader värda flera miljoner och tagit tusentals människoliv.

2010-06-26
Helt otroligt förfärligt. Usch!