Going in Style

En remake på "Seniorligan" från 1979 som handlar om tre pensionärer som planerar att råna den bank som de anser vara orsaken till deras fattigdom.

119018

Olof_Gronlund
2024-07-23
Ändå gullig på något sätt, men den lyfter inte riktigt. Känslan är mer att fokus hamna på humorn än själva storyn.
TimBuckley
2023-04-02
Genomtrevlig och lättsmält film med bra skådespel.
sodomiten
2021-10-16
När Michael Caine har en större roll, då är det oftast en sevärd film. Och det är detta. Synd att tiden kommit ikapp MC som idag vid 88 års ålder förklarat att det inte blir fler filmer.
2019-09-17
Det är ju inte så att man jublar över det trötta upplägget och defacto att allt är totalt förutsägbart. Men samtidigt är det omöjligt att inte le sig igenom denna harmlösa historia med ett gäng charmiga gubbar.
InzZzomnia
2019-05-15
Man vet handlingen från start till slut men den fångar ändå mitt intresse hela tiden och det hör inte till vanligheterna. Jag kan faktiskt inte hitta något att hänga upp mig på som skulle dra ner betyget under medel. Välgenomförd feelgood-rulle med en lysande uppsättning skådisar.
deftune
2019-02-18
Asså det gör ont att sätta en tvåa på dessa skådisar men detta var en riktigt oinspirerad produktion.
Björkman
2018-07-17
Välkomponerad liten rånmysrulle med legendarisk rollbesättning i flera roller (bara att ha Christopher Lloyd i en småsenil biroll är guld). Stabil trea.
annihilat0r
2018-04-29
En putslustig film för en målgrupp som bäst definieras som "de absolut äldsta tittarna som fortfarande är kapabla att förstå vad en film är".
smichael
2018-04-12
Mysig film.
Skullbone
2018-03-25
Mysig feelgood film, som håller men inte så mycket mer än så.