Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Gokusen: The Movie


Baserat på en manga och efter tre säsonger på TV, kom "Gokusen: The Movie". Ryu, som förut var elev till läraren Yankumi, är nu själv en ung nyutexaminerad lärare som ska ta hand om en stökig och rebellisk skolklass.


Originaltitel Gokusen: The Movie
Regissör Toya Sato
Manus Kozueko Morimoto
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Yukie Nakama, Ken Utsui, Katsuhisa Namase, Haruma Miura, Kazuya Kamenashi, Yuya Takaki, Hideo Ishiguro, Akito Kiriyama, Shohei Miura, Junta Nakama
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11
Filmnummer 75956

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


pirouette
2011-07-07
Först och främst vill jag bara säga att det inte finns någon mening med att se den här om man inte sett Gokusen-serien. Då går man nämligen miste om alla referenser till gamla avsnitt, alla jargonger, alla internskämt ("Incidentally, I am single"), karaktärsdrag ... och framför allt: alla kära återseenden. Fan, till och med Oguri Shun dyker ju upp! Första halvan av filmen är precis - tillåt mig upprepa: precis - som ett vanligt Gokusenavsnitt. Helt underbart, med andra ord. Andra halvan blandar en annan sorts händelse med vår standard-Yankumi-predikar-slåss-försvarar-handling. Jag antar att det är för att urskilja att detta faktiskt är film och inte bara ett förlängt avsnitt. I dag var en sådan där hyfsat dålig dag för mig och då var den här filmen det perfekta lyckopillret; stundtals skrattade jag så jag tjöt och andra gånger myste jag så mycket att jag blev helt varm inombords. Fighto-oh!
walderik
2010-08-13
Om man inte sett serien är det nog en kass film, men om man gjort det är den en bra avslutning. Det mesta är tack och hejdå till gamla bekanta.
Narnendil
2010-03-01
jag ger den en trea, fastän själva filmen i sig kanske inte är såå jättebra, och man vet inte om man ska skratta eller gråta åt yankumi, men med kame och haruma och alla dessa andra skådisar blir det ändå en fröjd att titta på, hehe ;D väldigt många härliga karaktärer och jag återupprepar, haruma! hans skådespeleri har förbättrats sen säsong 3 och han har växt till sig också, yummy ;D