Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Gone in 60 Seconds


När det gäller att stjäla lyxbilar är Randall "Memphis" Raines i en klass för sig. Han gör det snabbt, professionellt och med gentlemannastil. Men efter flera framgångsrika år går han under jorden för att starta ett nytt, hederligt liv. Han slår sig ner i Pennsylvania och allt går som på räls-i fyra år. Då får han beskedet att hans lillebror Kip, som tog vid där han själv slutade, hamnat i problem med den lokala maffian efter ett misslyckat jobb. För att rädda Kips liv tvingas Randall återvända till det liv han lämnat, samla ihop sitt gamla gäng och slutföra jobbet. Men uppdraget är farligt-och snudd på omöjligt. Från början gällde det att stjäla 50 lyxbilar på två veckor. Nu måste han försöka genomföra det på 24 timmar...


Originaltitel Gone in Sixty Seconds
Regissör Dominic Sena
Manus Scott Rosenberg
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Angelina Jolie, Delroy Lindo, Timothy Olyphant, Robert Duvall, Will Patton, TJ Cross, William Lee Scott, Scott Caan, Chi McBride, James Duval, Vinnie Jones, Christopher Eccleston, Bodhi Elfman, Grace Zabriskie, Arye Gross
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19757
Filmnummer 273

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Kubrick
Gone in 60 seconds är snyggt filmat, med snygga skådisar och snygga bilar. Och som vanligt så är Nicholas Cage bra. Cages karaktär Randall \"Memphis\" Raines bror Kip accepterar uppdraget att sn...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Dåliga_filmer
Vad, vad i självaste helvete? Nä, dagens ungdomar. Nicholas Cage spelar rollen som någon sorts kille som får i uppdrag att stjäla 50 bilar på en natt. Om han inte lyckas kommer några skurkar t...   Läs mer »

Kommentarer


Dream
2023-04-16
TV4 kör tydligen för tillfället repriser på allt dem visat sen kanalen började sända och ikväll var det dags för denna 15 år sen sist.. Tuffa bilar, men annars rätt inte sägande.
Rai
2021-07-13
Sjukt dålig actionrulle, men å andra sidan är inte actionfilmer riktigt grej...
sodomiten
2020-07-03
Se valfri bilreklam-snutt istället så har du sparat några timmar. Jag undrar om Rob Duvall är en utomjording. Han ser precis likadan ut här som i Gudfadern från 70-talet!
Stygga-Vargen
2016-10-05
Skitdålig film! För det första är den astråkig, för det andra är den rörig och för det tredje är den väldigt förutsägbar. De enda som möjligen kan uppskatta den är bilnördar som inte bryr sig om hur filmen är så länge det finns bilar med i bilden.
Krille80
2014-11-02
Ganska kul historia där det ska stjälas 50 bilar under 4 dagar. Skådespelarna klarar sig faktiskt rätt hyfsat men det är väldigt ojämnt agerande. Underhållande tidsfördriv.
Harford
2014-10-24
Tramsig barn-action (gjord för barn från 13 år) som är tråkig från början till slut. En av Nicolas Cages sämsta filmer, och det vill inte säga lite. Gräsligt skådespeleri och regi och uselt manus.
Canaletes
2013-10-22
Man kan bara inte ta den här filmen på allvar. Usel skådespel och dialog så jag facepalmade mig själv och suckade ett antal gånger. Den här filmen borde klassas som komedi vilket man också försökte flera gånger med mindre lyckade småsekvenser och dialoger. Som exempel är det bara ta den här T.J. Cross, så usel skådespelare att han inte ens har en profilbild på IMDB! LOL! Annars så är den sjukt förutsägbar. Bilscenerna var väl okej men inget utöver det vanliga. Ett mission som är helt orealistisk med en idiotisk gangsterboss som knappt var skrämmande. Filmen skulle ha höjts om Christopher Eccleston och Vinnie Jones bytte roller helt klart. 3.4/10.
Brouhaha
2013-09-14
Ingen märkvärdig film, men klart sevärd för bilarnas skull.
Retard_Messiah
2012-03-28
Jag har nu kompletterat mina Angelina Jolie kunskaper genom att se den här filmen som hon tyvärr hade en mindre roll i än vad jag hade hoppats på. Filmen handlar om Randall "Memphis" Raines. En före detta biltjuv som dragit sig tillbaka för att leva ett mer hederligt liv. Men en dag får han höra att hans bror är i fara. För att rädda sin bror tvingas Randall att återvända till sitt liv som biltjuv. Han måste stjäla 50 bilar på 20 timmar för att hans brors liv ska bli skonat. Väldigt spännande film med en del väldigt spektakulära actionscener. Nicolas Cage är som alltid bra. Angelina Jolie är superhet som vanligt. Men som sagt så känns det som att man hade velat se mer av henne i den här filmen. Jag var från början kritiskt till denna film för att jag bara trodde det skulle vara en simpel actionfilm som försöker få in så många häftiga biljakter som möjligt på kortast möjliga tid. Men blev positivt överraskad. Filmen har faktiskt en story som griper tag också. Kan verkligen rekommendera filmen om man vill ha en adrenalinkick av häftiga actionscener i en actionfilm som faktiskt har en ganska intressant story.
MrsSchnieder
2012-03-06
Tvåa bara för Scott Caan då.
Visa äldre kommentarer »