Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Good


John, en tysk litteraturprofessor, blir indragen i Nazistpartiet i 1930-talets Tyskland. Samtidigt som det går bra för honom professionellt får han relationsproblem med sin fru Helen och sin bäste vän Maurice.


Originaltitel Good
Regissör Vicente Amorim
Manus John Wrathall
Genre Drama, Romantik, Krig, 2000-tal
Skådespelare Viggo Mortensen, Jason Isaacs, Jodie Whittaker, Steven Mackintosh, Mark Strong, Gemma Jones, Anastasia Hille, Ruth Gemmell, Ralph Riach, Steven Elder, Kevin Doyle, David de Keyser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 208
Filmnummer 73807

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2017-11-04
8/3 2010 Ett intressant tema om hur en människa blev nazist utan att egentligen förstå hur det gick till, och framför allt utan att vilja det och för sent förstå konsekvenserna av det hela. Filmen var kaotisk i början och kanske lite svår att komma in i, men det var också Johns liv. En intressant vinkling. Vid omtitt så håller trean men inte så mycket mer, här fanns potential att utveckla mycket mer, blev lite skrap på ytan, men budskapet går fram.
tvamvarg
2017-01-09
Rätt bra filmatiserad pjäs förutom ett slut som kändes rumphugget (att hans stora insikt skulle komma då köper jag inte riktigt), och att alla pratar engelska.
AlbinWesley
2014-07-02
Inte så värst så värst spännande eller intressant faktiskt i mina ögon, men ändock ett stiligt kostymdrama som problematiserar tillräckligt.
henrikj
2014-05-18
Förvånad över de låga betygen jag med.
zahod
2014-04-28
Ojoj vilka låga betyg, den här var det inte många som förstod sig på.. Trevligt att jag får sätta första fyran då, kan medge att filmen bygger på en gimmick men i min mening var det just slutscenen som knöt ihop säcken på ett fantastiskt sätt.
simpa
2013-07-02
Generellt välgjord men lite seg och fattigt slut.
Rixn
2013-01-13
Kunde ha blivit riktigt bra om filmen inte haft så snabbt slut. Helt plötsligt satt man där med en massa frågot som inte avhandlats på samma värdiga sätt som filmen gjort sedan början.
voyageur
2012-10-24
En svag trea till en film med intressant perspektiv och ambition, dock faller den platt och varken engagerar eller berör tillräckligt. Slutscenen som skulle bli smärtsam och kraftfull kändes slarvig.
InzZzomnia
2012-09-30
Sämsta slutet på en film jag sett på länge. Nästan så man kan tro de hade en given längd på filmen och helt plötsligt upptäckte att tiden höll på och ta slut så de fick panikskriva en slutscen som skulle få plats. Fram till dess är det inte så mycket och jubla över heller, allt faller platt som en pannkaka förutom Mortensens insats som även räddar tvåan.
Ghostface
2011-10-02
Ganska ointressant och förutsägbar händelseutveckling vilket är synd då två favoriter har huvudroller.
Visa äldre kommentarer »